(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Kauhajoelle
Hankkija Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Haemme nyt Kauhajoelle

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat myymälän päivittäisestä toiminnasta ja seuraat budjetoitujen tavoitteiden toteutumista raportoiden myyntipäällikölle. Myymäläpäällikkönä osallistut myös itse myyntityöhön ja yhdessä henkilöstösi kanssa vastaatte myymälän ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta, palvelutarjonnasta sekä näiden kehittämisestä. Myymälässä työskentelee vakituisesti lisäksesi neljä muuta myyjää.

Olet myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on kokemusta maatalous-, puutarha- tai rautakaupasta. Sinulla on vahva kaupallinen pelisilmä ja hyödynnät tottuneesti keskeisiä tunnuslukuja myymälän toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä. Organisoit asioita tehokkaasti ja pidät langat käsissäsi pienen kiireenkin keskellä. Olet innostava ja positiivinen tiimipelaaja, joka on jo kerryttänyt kokemusta esimiestyöstä.

Tarjoamme innostavan työympäristön ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet johtavan maatalouskaupan palveluksessa. Henkilöstömme käytettävissä ovat erinomaiset koulutusmahdollisuudet ja kattavat henkilöstöedut.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Pohjanmaan myyntipäällikkö Jukka Vuorenmaa puh. 010 76 83105.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi tehtävään viimeistään 5.4.2020!