Myymäläpäällikkö Kajaaniin
Hankkija Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Haemme nyt Kajaaniin

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat myymälän päivittäisestä toiminnasta ja seuraat budjetoitujen tavoitteiden toteutumista raportoiden myyntipäällikölle. Myymäläpäällikkönä osallistut myös itse myyntityöhön ja yhdessä henkilöstösi kanssa vastaatte myymälän ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta, palvelutarjonnasta sekä näiden kehittämisestä. Tarvittaessa osallistut myymälän varastotyöhön. Myymälässä työskentelee vakituisesti lisäksesi kuusi muuta henkilöä, joista toimit lähiesimiehenä neljälle.

Olet myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on kokemusta tukku- tai vähittäiskaupan esimiestehtävistä. Sinulla on vahva kaupallinen pelisilmä ja hyödynnät tottuneesti keskeisiä tunnuslukuja myymälän toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä. Organisoit asioita tehokkaasti ja pidät langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Olet innostava ja positiivinen tiimipelaaja, jolla on halua kehittyä esimiestyössä. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa tehtävässä innostavassa työympäristössä. Työporukkaamme on helppo tulla mukaan. Työkavereiksi saat asiantuntevat ja kokeneet ammattilaiset. Olet osa inhimillistä, rentoa ja reipasotteista yhteisöä, joka uudistuu ja kehittyy alan tarpeiden mukaan. Meillä on mutkaton yrityskulttuuri ja hyvä tekemisen meininki.

Henkilöstöllämme on monipuoliset mahdollisuudet itsensä ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, sekä hyvät henkilöstöedut. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja käytössäsi ovat mm. laajat työterveyshuollon palvelut ja Smartum-liikuntasaldo.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Pohjois-Suomen myyntipäällikkö Pasi Korhonen puh. 010 76 84962 tai pasi.korhonen@hankkija.fi.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi tehtävään viimeistään 24.6.2021!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465091
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pasi Korhonen (pasi.korhonen (a) hankkija.fi)
  • Puhelin: 010 76 84962
  • Sijainti: Kajaani, Kainuu