(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö, K-Citymarket Lappeenranta
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020
K-Citymarket Lappeenrannasta löytyy lämminhenkinen tunnelma, ammattitaitoinen, energinen ja yhteen hiileen puhaltava henkilökunta, sekä tietysti mahtavat asiakkaat.
Vahvistaaksemme tätä joukkoa, etsimme täysin uuteen rooliin

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ

elintarvikeosastolle, johdattamaan K-Citymarket Lappeenrannan uudelle, jatkuvasti digitalisoituvalle aikakaudelle.

Koska tehtävä on uusi, ei valmista työnkuvaa ole - vaan pääset rakentamaan sitä itse.
Luonnollisesti päivittäistavarakaupan toiminnot ovat sinulle jo tuttuja, etkä pelkää tarttua työhön, kun kuorma kaipaa purkamista tai hyllyt täyttöä. Tehtävässä menestyäksesi et säikähdä kiirettä, olet oma-aloitteinen, innovatiivinen ja koet vahvaa halua kehittää toimintoja, vahvistaa ja kasvattaa henkilökunnan ammattitaitoa ja osaamista sekä tietysti kehittyä itse. Tulevaisuus tehtävässä on juuri sellainen, millaiseksi haluat sen rakentuvan.

Olet käyttänyt erilaisia kaupan taustalla olevia ohjausjärjestelmiä ja sinulla on kiinnostusta digitaaliseen toimintaympäristöön ja sen kehittämiseen. Opit nopeasti uutta ja pysyt aallonharjalla kaupan toimintojen kehittyessä jatkuvasti. Sinulla on visioita siitä millaista päivittäistavarakauppa tulee olemaan vuoden, tai viiden vuoden kuluttua ja näkemyksiä siitä, miten tuo tulevaisuus rakennetaan.

Toivomme sinulta kaupallisen alan koulutusta, sekä jonkin verran kokemusta päivittäistavarakaupan toiminnoista ja eri tuoteryhmistä, sillä myymäläpäällikön rooli on erittäin laaja-alainen ja vaatii kykyä heittäytyä suvereenisti myös sijaistamaan kauppiasta tai osastovastaavia. Eduksi katsomme aiemman esimieskokemuksen.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Toivottu aloitus tehtävässä on lokakuun alussa. Jatkoon valituille hakijoille tullaan tekemään henkilöarviointi. Esitäthän hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Tehtävään on loistava mahdollisuus hakea myös kauempaa, sillä tarvittaessa voimme auttaa sopivan asunnon löytymisessä Lappeenrannan idyllisissä järvimaisemissa.


Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-Citymarket Lappeenranta on uusittu kokonaisuudessaan vuonna 2019 mahdollistamaan tämän. K-Citymarket Lappeenranta valittiin Vuoden uudistajaksi K-Citymarket ketjussa sekä on myös Vuoden Suomalainen leipäkauppa 2020.

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Kaupallista pohjakoulutusta
Kokemusta kaupan alalta, erityisesti päivittäistavarakaupasta
Innovatiivista työotetta
Vahvaa tietoteknistä osaamista sekä kykyä hallita ja oppia useita järjestelmiä
Halua kehittyä tulevaisuudessa asiantuntijarooliin
Tahtoa kehittää toimintoja ja ylläpitää henkilökunnan ammattitaitoa


Tarjoamme sinulle

Vastuullisen ja erittäin monipuolisen työnkuvan
Mahdollisuuden kehittyä kaupan alan vahvaksi ammattilaiseksi
Kannustavat työkaverit ja osaavan tiimin työsi tueksi
Täysin uuden työnkuvan ja mahdollisuuden olla kehityksen kärjessä
Keskon henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Muistathan mainita suosittelijan yhteystiedot hakemusta jättäessäsi!

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Helinä Lehto
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
+3584578815638
helina.lehto@staffpoint.fi