(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Helsingin Ruoholahden myymälään
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Haluatko mukaan suomalaisen vähittäiskaupan menestystarinaan ja johtamaan esimerkilläsi asiakaspalveluhenkistä, yhteen hiileen puhaltavaa ja ammattitaitoista joukkoamme? Myymäläpäällikön työssä pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen, henkilökunnan viihtyvyyteen sekä myymälän tulokseen.


Työtehtäviäsi Etsimme nyt Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevaan myymäläämme myymäläpäällikköä johtamaan myymälän myyntiä ja asiakaspalvelua sekä niiden kehittämistä. Vastaat myymälän konseptinmukaisuudesta ja tuloksesta, ja johdat henkilökuntaa innostavalla ja kannustavalla otteella esimerkkiä näyttäen, varmistaen asiakkaillemme helpon ja inspiroivan ostoympäristön.


Mitä odotamme sinulta?


Odotamme sinulta kokemusta kaupan alalta tai kaupallista koulutusta sekä kokemusta esimiestehtävistä. Olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen ja osaat johtaa myyntiä yrityksen tunnuslukuja hyödyntäen. Sinulla on kyky innostaa ja kannustaa joukkuettasi työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Tuotteiden esillepanon ohjaamisessa tarvitset hyvää tilanhahmotuskykyä ja visuaalista näkemystä. Työ on nopeatempoista ja vaatii toisinaan kykyä tehdä rohkeasti nopeitakin päätöksiä.


Mitä tarjoamme sinulle?


Me uskomme, että työntekijämme ovat avain menestykseen. Kannustamme ja autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja etenemään urallaan. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja panostamme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Myymäläpäällikkönä pääset työskentelemään porukassa, jossa on hieno yhteishenki ja jossa tuemme toisiamme onnistumaan työssämme yli myymälärajojen.


Hakuohje ja lisätiedot


Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja keskimääräinen viikkotyöaika on 37,5 tuntia.


Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.10.2018 täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jyrki Jääskeläinen, p. 050 5181 218 tai sähköpostitse jyrki.jaaskelainen@tokmanni.fi.