(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Hämeenkyröön
Hankkija Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haemme nyt Hämeenkyröön

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ

Myymäläpäällikkönä osallistut aktiivisesti myyntityöhön muun henkilöstön kanssa ja yhdessä vastaatte myymälän asiakaspalvelusta, palvelutarjonnasta sekä näiden kehittämisestä. Tehtävässä vastaat myös myymälän operatiivisesta toiminnasta ja seuraat budjetoitujen tavoitteiden toteutumista raportoiden myyntipäällikölle. Myymälässä työskentelee vakituisesti lisäksesi viisi muuta myyjää.

Olet myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on kokemusta joko rauta- tai maatalouskaupasta. Sinulla on kaupallista pelisilmää ja rohkeutta toimintatapojen kehittämiseen. Asioiden organisointi on sinulle luontevaa ja pidät langat käsissäsi pienen kiireenkin keskellä. Olet innostava ja positiivinen tiimipelaaja, jolla on halua kehittyä esimiestehtävissä.

Tarjoamme innostavan työympäristön ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet johtavan maatalouskaupan palveluksessa. Henkilöstömme käytettävissä ovat erinomaiset koulutusmahdollisuudet ja kattavat henkilöstöedut.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Länsi-Suomen myyntipäällikkö Pekka Lammela puh. 010 76 83502 tai pekka.lammela@hankkija.fi.

Tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 14.10.2018.