(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö / Elfving Center, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

 

Monialakonsernina toimiva Elfving-ryhmä sai alkunsa vuonna 1910 perustetusta agentuuriyrityksestä, joka aloitti toimintansa valmistamalla myöhemmin suomalaisille hyvin tutuksi tulleita Hangon keksejä. Elfving on pitkään toiminut teknisessä kaupassa tuoden maahan pienkoneita, ajoneuvoja ja työvaatteita, joiden myymiseen vuonna 2014 perustettu Elfving Center on erikoistunut. Palvelemme Espoossa ja Vantaalla ja valikoimaamme kuuluvat vain alan laadukkaimmat merkit. Elfving Centerin vuotuinen myynti on noin 2,5 miljoonaa euroa.

Haemme nyt joukkomme Vantaalle

Myymäläpäällikköä

Ovatko myyminen ja asiakaspalvelu sinulla verissä? Oletko innostava ja kannustava esimies, joka tsemppaa tiimiään hyviin tuloksiin?

Elfving Center hakee myymäläpäälliköiksi Vantaalle kokenutta osaajaa - tehtävässä pääset hyödyntämään kokemustasi myynnistä ja esimiestyöstä. Johdat myymälän 7 hengen tiimiä ja olet vastuussa henkilöstösuunnittelusta. Vastaat päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta, tuloksesta ja hallinnosta. Innostat omalla esimerkilläsi motivoitunutta ja osaavaa henkilöstöämme sekä edistät edustamiemme tuotteiden myyntiä.

Uskomme, että menestyt tehtävässä, jos olet innostava esimies ja sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä myynnin ja henkilöstön johtamisesta. Kaupan alan työehtosopimuksen tuntemus on tässä roolissa tärkeää ja konekaupan osaamisen luemme eduksesi. Viestit avoimesti, myönteisesti ja selkeästi suomeksi sekä ruotsiksi tai englanniksi.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön sekä lounas- ja liikuntaedun. Meillä pääset työskentelemään laadukkaiden merkkien ja sitoutuneen henkilön parissa. Palkka muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja provisioista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Manager Niclas Andersson, puh. 0207 599 886. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 15.8.2018 mennessä.