(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö DNA kauppaan
Rainmaker

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Miltä kuulostaisi mahdollisuus päästä vastaamaan oman myymälän toiminnasta Suomen parhaassa työpaikassa? 

Etsimme DNA Kauppaan Lahteen uutta myymäläpäällikköä – tavoitteellista sekä myynnillistä persoonaa, joka omalla määrätietoisuudellaan varmistaa hyvän työntekijäkokemuksen myymälässä ja luotsaa myymälän asetettuihin tavoitteisiin. 

Tehtävänäsi DNA Kaupan myymäläpäällikkönä on vastata myymälän toiminnasta sekä tuloksesta. Toimit myymälämyyjien lähimpänä esimiehenä ja kannustavalla sekä motivoivalla otteella näytät esimerkkiä onnistumiseen. 

DNA - SUOMEN PARAS TYÖPAIKKA

Työpaikkana DNA on erinomainen. Tästä DNA myös palkittiin, kun se valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -tutkimuksen suurten työpaikkojen sarjassa vuonna 2019. 

Tämän lisäksi, DNA:laisille halu ja kyky kehittyä ovat välttämättömiä, sillä heille yksi tärkeimmistä tavoitteista on pysyä mukana kehityksen etulinjassa. DNA:lla työskennellään sen eteen, että asiakkaiden arki olisi inspiroivampaa, tuottavampaa ja viihdyttävämpää. Onnistumme tässä, sillä paiskimme hommia pilke silmäkulmassa. 

Omien taitojen kehittäminen ja uralla eteneminen on siis kaikille DNA:laisille tärkeää ja tähän myös työnantajan näkökulmasta panostetaan.

MITÄ SINUN TULISI VIELÄ TIETÄÄ?

Myymäläpäällikön tehtävässä onnistuminen edellyttää erittäin hyviä sosiaalisia taitoja. Tämän lisäksi, aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä on välttämätöntä ja kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Halutessasi kuulla lisää olen Whatsapp-viestin tai puhelinsoiton päässä p. 040 7147 997 / Bettina, Rainmaker. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea heti!

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta:Lahti
Työaika: 37,5  tuntia viikossa. Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde vakituinen.
Palkka: Kuukausiansio koostuu kiinteästä palkasta sekä tuloksiin perustuvista lisäansioista. Keskiansio Myymäläpäällikön palkalle on 3000 eurosta ylöspäin. 
Työn aloitus: Sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä