(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Dna Kaupalle
DNA Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Tule MYYMÄLÄPÄÄLLIKÖKSI DNA Kaupalle Lappeenrantaan

Tehtävänäsi on toimia myymälässä työskentelevien myyntineuvottelijoiden lähimpänä esimiehenä ja vastata myymälän toiminnasta ja tuloksellisuudesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Toimit myynnin suunnannäyttäjänä ja ymmärrät ensiluokkaisen asiakaspalvelun merkityksen. Olet innostava positiivisen tiimihengen luoja, asiakaslähtöinen ja aktiivinen. Odotamme sinulta näyttöjä tuloksekkaan myynnin tekemisestä sekä halua kehittyä tehtävässä. Aikaisemmalla esimieskokemuksella voit erottua joukosta positiivisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn myynnin esimiesroolissa ja mahdollisuuden edelleen kehittää osaamistasi. DNA Kaupan myymäläpäällikkönä saat olla mukana johtamassa omaa myymälääsi ja nauttimassa Suomen kovimman myyntitiimin hengestä.

Millainen on meidän DNA Kauppa?

Olemme ylpeitä sitä, että meillä kaikki saavat olla yksilöitä. Palvelussa ja myynnissä saavat näkyä henkilökohtaiset vahvuutemme – Haluamme jättää henkilökohtaisella palvelulla aidon muistijäljen DNA:sta ja kannamme vastuun jokaisesta asiakkaastamme. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta inspiroivampaa, tuottavampaa ja viihdyttävämpää. Jatkuva kehittymishalu auttaa meitä omaksumaan uutta tietoa mutkattomasti. Perusolemuksemme on aina reipas ja valpas, paiskimme hommia pilke silmäkulmassa. Huolehdimme kaikki omalta osaltamme positiivisesta työilmapiiristä niin oman tiimin, kuin asiakkaidenkin parissa. Meillä on töissä hauskaa ja se saa näkyä myös asiakkaillemme!

DNA on yhdistelmä uusinta osaamista ja vuosikymmenten kokemusta. Vaadimme toiminnaltamme mutkatonta palveluasennetta, tehokkuutta ja toimintavarmuutta. Menestystä mittaamme asiakkaiden tyytyväisyydellä.

Miten me palvelemme ja myymme?

Olemme myymälässä asiakasta varten ja siksi otammekin jokaisen myymälään saapuvan asiakkaan heti osaavaan otteeseemme. Huolehdimme, että asiakastamme palvellaan kokonaisvaltaisesti – Kaikki DNA:n palvelut ja tuotteet huomioiden. Osaamme puhua asioista asiakaslähtöisesti ja ymmärrettävästi, käymme asiakkaalle merkittävät tekniset asiat tarvittavalla tasolla läpi ja huolehdimme että asiakas ymmärtää, mitä hän on ostanut. Kauppa on siis tinkimätön tavoitteemme, mutta se on kuitenkin aina aidon, huolellisen ja asiantuntevan palvelun lopputulos.

Täytä hakemuksesi JO TÄNÄÄN! Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan. Paras tekijä kiinnitetään heti!

Tutustu DNA Kaupan ilmapiiriin tästä https://youtu.be/D7BsJ7dZ6n0

Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kytölä, puh. 044 517 1035.