(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö / Bike World Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Bike World Oy osa 1905 perustettua Otto Brandt -konsernia. Vähittäiskappaketju sai alkunsa vuonna 1991 ja toimii neljänä toimipisteenä Helsingissä, Vantaalla, Turussa ja Tampereella. Bike World on Suomen suurin vapaa-ajan laitteisiin keskittynyt vähittäiskauppaketju tehden vuosittain noin 25 miljoonan euron liikevaihdon. Bike World myy moottoripyöriä, mopoja, mopoautoja, mönkijöitä, veneitä, perämoottoreita sekä varusteita ja varaosia. Jokaisessa neljässä toimipisteessä on myös huolto- ja kausipalvelut.

Edustuksiamme ovat mm. Honda, KTM, Moto Guzzi, Vespa, Indian, Polaris, Piaggio, Aprilia, Derbi, Gilera, Ligier, Arai, Silver, Terhi, Faster, Nimbus, Paragon, XO, Alukin, Zero, Rukka, Halvarsson, Dainese, Airoh, AGV ja Scott.

Kasvua vauhdittamaan haemme Tampereen toimipisteeseemme

Myymäläpäällikköä

vastaamaan yksikön strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Tehtäviisi sisältyvät aktiivisen myyntityön toteuttaminen ja mahdollistaminen, varastonhallinnasta ja ostoista vastaaminen sekä osallistuminen budjetointiin ja tuotteidemme markkinointiin. Teet sisäistä yhteistyötä, käyt alamme messutapahtumissa ja pidät yhteyksiä tavarantoimittajiin. Toimit 8-henkisen tiimin lähiesimiehenä, kuulut Bike World -johtoryhmään ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa myynti- ja esimieskokemusta. Olet teknisesti orientoitunut ja koet paloa laitteisiimme. Sinulla on liiketoiminnan tuntemusta, ymmärrät kulurakenteet ja talouslaskelmat sekä käytät joustavasti erilaisia järjestelmiä. Olet työllesi sitoutunut, esimerkilläsi johtava, tuloshakuinen ja porukkaa osallistava. Toimit yrittäjähenkisen tavoitteelliseen tyyliin aktiivisesti liiketoiminnallista kasvua hakien.

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden nousujohteisella toimialalla vahvojen, markkinajohtajabrändien parissa. Kasvuhakuisessa yrityksessämme pääset kehittämään Tampereen yksikköä yhdessä vahvojen ammattilaisten kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Bike World Oy:n toimitusjohtaja Erkan Fere puh. 040 512 5758 sekä MPS-konsultti Hanna Nyqvist ti 17.11. klo 13–14 ja ti 24.11. klo 9:30–10:30 puh. 020 746 9421. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 25.11.2020 mennessä.