(Poistunut julkaisusta)

MYYMÄLÄNJOHTAJA
Halonen

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haemme kauppakeskus Selloon

MYYMÄLÄNJOHTAJAA

Myymälänjohtaja saa kokonaisvastuun tavaratalon toiminnasta ja sen kehittämisestä. Hän huolehtii, että tavaratalo on kaupallisesti toimiva ja henkilöstö on asiantuntevaa, asiakaspalveluhenkistä ja motivoitunutta. Yksikön palveluksessa on 40 henkilöä.  Myymälänjohtaja toimii tiiviisti yhteistyössä Sellon kauppakeskuksen ja Halosen ketjujohdon kanssa.

Odotamme Sinulta kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä toiminnasta kaupan johtotehtävistä ja muotialan tuntemusta. Sinulla on kaupan alan koulutus sekä useamman vuoden työkokemus.  Sinulla on kyky saada ihmiset toimimaan asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Teet yhteistyötä tiimissä ja koko palveluketjussa. Haluat kehittyä ja olet valmis ottamaan itsenäisen vastuun yksikön toiminnasta.

Tarjoamme Sinulle haasteellisen tehtävän kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Saat ainutlaatuisen tilaisuuden johtaa ketjun yhtä suurimmista myymälöistä vilkkaassa ja menestyksekkäässä Sellon kauppakeskuksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Martti Louhelainen, Nordic Progress Oy, 0400-558 140. Käsittelemme yhteydenottoja ehdottoman luottamuksellisesti. Hae paikkaa hakusivumme kautta täyttämällä lomake ja liittämällä siihen palkkatoiveesi, cv:si sekä hakemuksesi 5.2. mennessä.