Myymälänhoitaja
Rusta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Haemme myymälänhoitajaa Pirkkalan tavarataloon

Myymälähoitajan tärkein tehtävä on vastata päivittäin yhdessä myymäläpäällikön kanssa hyvin toteutetusta ja hoidetusta myymälästä, jossa on positiivinen ja avulias henkilökunta. Voit olla etsimämme henkilö, jos motivoidut arjen haasteista, ja intohimosi on vähittäiskaupan mielenkiintoiset mahdollisuudet.

Osallistut myymälätyöskentelyyn ja toimit esimerkkinä asiakaskokemuksen luomisessa. Kaikessa tekemisessäsi näkyy halu kehittää myyntiä ja kannattavuutta. Kustannustietoisuus, tehokkuus ja tuloshakuisuus ovat tavaratalon toiminnan selkeät kulmakivet. 

Tärkeimmät tehtävät: 

  • yhdessä myymäläpäällikön kanssa johtaa ja jakaa työtehtäviä päivittäisessä myymälätyöskentelyssä 
  • myymäläpäällikön poissa ollessa vastaat päivittäisestä myymälätyöskentelystä mukaan lukien myymälän miehityksestä
  • toimia työnantajaedustajana ja katsoa, että myymälätoiminnassa noudatetaan sääntöjä, rutiineja, ja periaatteita, jotka asetettu myymälälle
  • suunnitella ja ohjata sesonkien purku- ja rakennustöitä 
  • käsitellä ja tehdä päätöksiä haastavimmissa reklamaatiotilanteissa 
  • hoitaa hallinnollisia tehtäviä kuten esim. tuloutuksia, omaan käyttöön -merkintöjä

Tarjoamme

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja sopimustunteja on keskimäärin 37,5h/viikko. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä erimittaisissa työvuoroissa kaikkina viikonpäivinä. Palkkaus on Kaupan TES:n mukainen. Perehdytämme kaikki työntekijät huolellisesti työtehtäviin.

Arvomme

Rustan arvot ovat Yksinkertaisuus, Rohkeus, Sitoutuminen ja Yhdessä. Rustan arvot toimivat tärkeänä ohjenuorana päivittäisessä työskentelyssä. Arvojemme avulla voimme jatkaa kasvua menettämättä joustavuutta, fokusta tai alkuperäisiä juuriamme.

Hae nyt

Olisiko tämä toimenkuva sinulle sopiva? Jätä hakemuksesi 25.11.2020 mennessä järjestelmään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttäessä . Myymäläpäällikkö Sanna Vainio (sanna.vainio@rusta.com) antaa tarvittaessa lisätietoja paikasta.

Rusta on vähittäiskauppaketju, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman käytännöllisiä ja muodikkaita kodin ja vapaa-ajan tuotteita parhaimpaan hintaan. Haluamme asiakkaidemme tuntea itsensä tervetulleiksi, inspiroitua ja nauttia meillä käydessään. Rusta helpottaa ihmisiä ostamaan laadukkaita tuotteita parhaimpaan hintaan. Ensimmäinen tavaratalo avattiin vuonna 1986 ja tällä hetkellä Rustalla on yli 160 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Suomessa. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot