(Poistunut julkaisusta)

Myymälänhoitaja
Suomen Punainen Risti, Kontti

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme Lahden Kontti-kierrätystavarataloon 

MYYMÄLÄNHOITAJAA

pääasiallisena vastuualueenaan kodin käyttötuotteet.

Myymälänhoitaja ohjaa Kontin eri tavaraprosesseja ja vastaa oman vastuualueensa mukaisesti myymälätoiminnoista noudattaen Kontti-ketjun ketjukonseptia. Tehtävään sisältyy aktiivista myynnin ja myymälän kehittämistä ja raportointia sekä vastuu henkilöstön ohjauksesta ja perehdytyksestä kierrätystavaratalon toimintoihin vastuualueiden mukaisesti. Vahvojen sosiaalisten taitojen lisäksi odotamme tahtoa ja taitoa kehittää yksikön toimintaa yhdessä muun työnjohtotiimin kanssa.

Kontin toimintaympäristössä yhdistyvät kaupallinen toimintatapa ja sosiaalinen näkökulma. Tehtävään soveltuva työkokemus voi olla vähittäiskaupasta, erityisesti kodinkäyttötuotteiden tai huonekalujen parista. Myös logistiikan työkokemus luetaan eduksi. Arvostamme kokemusta työnjohto- ja ohjaustehtävistä. Tehtävään soveltuva koulutustausta on esimerkiksi kaupallisen alan koulutus. Tehtävässä korostuvat ripeä päätöksenteko, kehittymishalukkuus, vastuuntuntoisuus ja hyvät työyhteisötaidot.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän osana maailman suurinta avustusjärjestöä, ketjuorganisaation tuen ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen eri tehtäväalueilla.

  • Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa.
  • Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.
  • Hakuaika 5.–31.12.2019.
  • Työn aloitus vuoden 2020 alussa.

Täytä sähköinen hakemus palkkatoiveineen viimeistään 31.12.2019 osoitteessa https://rekry.redcross.fi/meprekry. Liitä hakemukseesi myös CV.

HUOM! Hakuaikaa jatkettu alkuperäisestä!