(Poistunut julkaisusta)

Myymälänhoitaja
Suomen Punainen Risti, Kontti

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Haemme Kontti-kierrätystavarataloon pääkaupunkiseudulle, ensisijaisesti Vantaalle

MYYMÄLÄNHOITAJAA

pääasiallisena vastuualueenaan kodin käyttötuotteet.

Myymälänhoitaja ohjaa Kontin eri tavaraprosesseja ja vastaa vastuualueen mukaisesti myymälätoiminnoista noudattaen ketjukonseptia. Tehtävään sisältyy aktiivista myynnin ja myymälän kehittämistä ja raportointia sekä vastuu henkilöstön ohjauksesta ja perehdytyksestä kierrätystavaratalon toimintoihin vastuualueiden mukaisesti. Vahvojen sosiaalisten taitojen lisäksi odotamme tahtoa ja taitoa kehittää yksikön toimintaa yhdessä muun työnjohtotiimin kanssa.

Kontin toimintaympäristössä yhdistyvät kaupallinen toimintatapa ja sosiaalinen näkökulma. Tehtävään soveltuva työkokemus voi olla vähittäiskaupasta, erityisesti kodin käyttötuotteiden tai huonekalujen parista. Myös työkokemus logistiikan parista luetaan eduksi. Arvostamme kokemusta työnjohto- ja ohjaustehtävistä. Tehtävään soveltuva koulutustausta on kaupallisen alan koulutus. Tehtävässä korostuvat ripeä päätöksenteko, kehittymishalukkuus, vastuuntuntoisuus ja hyvät työyhteisötaidot.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän osana maailman suurinta avustusjärjestöä, ketjuorganisaation tuen ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen eri tehtäväalueilla.

  • Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 12 kk.
  • Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.
  • Hakuaika 27.9.–13.10.2019
  • Työn aloitus syksyn 2019 aikana.

Täytä sähköinen hakemus palkkatoiveineen viimeistään 13.10.2019 osoitteessa https://rekry.redcross.fi/meprekry. Liitä hakemukseesi myös cv.