(Poistunut julkaisusta)

Myymälänhoitaja
Suomen Punainen Risti, Kontti

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Haemme Kontti-kierrätystavarataloon Tampereelle

MYYMÄLÄNHOITAJAA

pääasiallisena vastuualueenaan kodin käyttötuotteet.

Myymälänhoitaja ohjaa Kontin eri tavaraprosesseja ja vastaa vastuualueen mukaisesti myymälätoiminnoista noudattaen ketjukonseptia. Tehtävään sisältyy aktiivista myynnin ja myymälän kehittämistä, raportointia sekä henkilöstön ohjausta ja perehdytystä kierrätystavaratalon toimintoihin vastuualueiden mukaisesti. Vahvojen sosiaalisten taitojen lisäksi odotamme tahtoa ja taitoa kehittää yksikön toimintaa yhdessä muun työnjohtotiimin kanssa.

Kontin toimintaympäristössä yhdistyvät kaupallinen toimintatapa ja sosiaalinen näkökulma. Tehtävään soveltuva työkokemus voi olla vähittäiskaupasta, erityisesti kodinkäyttötuotteiden tai huonekalujen parista. Työkokemus kierrätyskaupasta tai logistiikan parista luetaan eduksi. Arvostamme kokemusta työnjohdollisista ja ohjaustehtävistä. Tehtävään soveltuva koulutustausta on kaupallisen alan koulutus. Tehtävässä korostuvat ripeä päätöksenteko, kehittymishalu, vastuuntuntoisuus ja hyvät työyhteisötaidot.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän osana maailman suurinta avustusjärjestöä, ketjuorganisaation tuen ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen eri tehtäväalueilla.

  • Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa.
  • Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.
  • Hakuaika 8.–24.2.2019
  • Työn aloitus kevään 2019 aikana

Täytä sähköinen hakemus palkkatoiveineen viimeistään 24.2.2019 osoitteessa https://rekry.redcross.fi/meprekry. Liitä hakemukseesi myös cv.