(Poistunut julkaisusta)

Myymälänhoitaja OUTLET-myymälään
Metos Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Metoksen tuotteiden OUTLET -myymälä sijaitsee Keravan tehtaan ja pääkonttorin yhteydessä Keravalla hyvien yhteyksien varrella.

OUTLET -myymälässä myydään mm. valikoimasta poistuvia, messuilla ja demo-käytössä olleita laitteita. Myyntivalikoimassa on myös jonkun verran täydentäviä keittiötarvikkeita noutoasiakkaille.

Työ OUTLET -myymälässä on monipuolinen yhdistelmä varasto- ja konttorityötä. Myymälänhoitajana vastaat tuotteiden hyllyttämisestä, hinnoittelusta, tarjousten teosta ja myymisestä asiakkaille. Tarvittaessa purat pakkauksia, teet uudelleenpakkaamista ja laitteiden siistimistä. OUTLET-tuotteita myydään myös verkkokaupassa ja vastuullasi on OUTLET- verkkokaupan sivujen päivittäminen, johon kuuluu myös tuotetekstien kirjoittaminen ja tuotteiden valokuvaaminen.

Työ on monipuolista, jossa jokainen päivä on taatusti erilainen. Monipuolisuus edellyttää, että pidät työn vaihtelevuudesta, olet joustava, haluat tehdä asiakaspalvelutyötä yhteistyössä metoslaisten kanssa ja omaat positiivisen palveluasenteen. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ammattikeittiöiden tuotteissa ja myynnissä. Toivomme myös, että haluat kehittää OUTLET-myymälän palveluita niin myymälässä kuin verkossa.                                              

Uskomme, että tehtävään soveltuva koulutus ja kokemus myyntityöstä ja/tai ammattikeittiöstä antavat sinulle parhaat onnistumisedellytykset. Tärkeintä on kuitenkin halu tehdä monipuolista työtä toimialan markkinajohtajan tuotteiden parissa. Työskentelykielenä on suomi. Englannin kielen taitoa tarvitset asiakastyössä jonkin verran ja ruotsin kielen osaaminen on sinulle eduksi.

Tule mukaan ammattikeittiömaailmaan! Otamme Metoksella ilolla vastaan uudet työntekijämme ja annamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään.

Kerro meille itsestäsi täyttämällä hakemus ja liitä CV osoitteessa www.metos.com/tyopaikat 25.8.2019 mennessä. Toimi nopeasti, aloitamme haastattelut mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Juha Björklund, puh. 0400 483511.