(Poistunut julkaisusta)

Myymälänhoitaja Kouvolan SOL Pesulamyymälään
SOL Pesulapalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2017
SOL Pesulapalvelut Oy etsii iloista, asiakaspalvelusta kiinnostunutta myymälänhoitajaa Kouvolan SOL pesulamyymälään.

Työ on vakituinen ja työtunteja on 37,5 h/vko. Työvuorot on arkisin klo 9-17 sekä lauantaisin klo 9-14
Työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, vesi- ja kemiallinen pesu sekä viimeistely ja silitys. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Myyntihenkisyys, reippaus ja iloisuus kuvaavat etsimäämme henkilöä. Olet halukas toimimaan monipuolisissa tehtävissä sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävään koulutetaan, joten tehtävässä suoriutuminen ei vaadi aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tekstiilien tuntemus ja asiakaspalvelukokemus ovat eduksi. Työskentelykieli on suomi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Lavonen (sanna.lavonen@sol.fi)
Hakemuksia käsitellään jo haun aikana, ja haastatteluun kutsutaan hakemusteen perusteella.

SOL on suuri suomalainen, vakavarainen palvelualan perheyritys. SOL-konserni toimii siivous-, kiinteistö-, toimitila- ja turva-, henkilöstövuokraus- sekä pesulapalveluiden alalla Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.