(Poistunut julkaisusta)

Myymälän esimies / Myymälänhoitaja
Oy Vallila Collection Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Haemme Espoon Kauppakeskus Ainoaan avattavaan Vallila myymälään

MYYMÄLÄN ESIMIESTÄ / MYYMÄLÄNHOITAJAA

Toimit Vallila myymälän myymälänhoitajana ja vastaat myymälän myynnistä, toiminnan kehittämisestä työnantajan linjausten mukaisesti sekä toimipisteen päivittäisen toiminnan organisoinnista. Toimit henkilöstön esimiehenä sekä myymälän yhteyshenkilönä eri sidosryhmille.

Sinulle on jo kertynyt kokemusta vastaavista tehtävistä sekä esimiehenä toimimisesta.

Sinulle on luonteenomaista positiivinen sekä itsenäinen asenne työhön ja saat asiat hoitumaan joustavalla ja yhteistyökykyisellä otteella. Aikaisempi kokemus kankaiden ja verhosuunnittelun parissa työskentelystä on merkittävä etu.

Merkittävä osa työtäsi on kankaiden ja muiden Vallilan tuotteiden myyntityö, asiakaspalvelu sekä tuotevalikoimasta ja myymälän ilmeestä huolehtiminen Vallilan antaman ohjeistuksen mukaisesti. Tarjoat myyntihenkisellä osaamisellasi asiakkaille heidän tarpeidensa mukaisia ratkaisuja tunnetuista ja laadukkaista kankaistamme ja muista tuotteistamme.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuun vaihteessa. Työ on vakituinen ja työaika 37,5 tuntia viikossa. Työajat määräytyvät kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtävään sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.

KIINNOSTUITKO - jätä hakemuksesi ja CV:si sähköisesti 25.8.2019 mennessä osoitteella rekrytointi(at)vallilainterior.fi otsikolla ”Myymälän esimies Ainoa”.

Yhteydenotot ja tiedustelut sähköpostitse rekrytointi(at)vallilainterior.fi.