(Poistunut julkaisusta)

Myymälämyyjäksi Helsinkiin
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Oletko asiakaspalveluhenkinen huipputyyppi? Kaipaatko itsellesi kesätöitä hyvien kulkuyhteyksien päässä?

Haemme nyt asiakkaallemme Helsingin Lauttasaareen huipputyyppejä myymälämyyjiksi venetarvikkeiden myymälään. Työn kesto ajoittuu huhti-elokuu väliselle ajalle ja työtä tehdään päivävuorossa. Työtehtäviisi kuuluvat asiakkaiden palvelu reippaalla ja positiivisella asenteella auttaen asiakkaita löytämään heidän tarvitsemansa tuotteet. Autat myös myymälän muissa työtehtävissä aina hiljaisina hetkinä. Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä emme sinulta vaadi, vaan tärkeintä on, että sinulta löytyy palvelualttiutta, oma-aloitteisuutta ja intoa oppia uusia työtehtäviä.

Työtä tehdään lähtökohtaisesti päivävuorossa arkisin, mutta mahdollisuus myös viikonlopputyöskentelyyn tulisi olla. Työt alkavat huhtikuun aikana aloituspäivämäärän tarkentuessa lähempänä ajankohtaa. Työn kesto on elokuun puoleen väliin saakka.

Tarjoamme hakijalle mukavan kesätyöpaikan hyvällä sijainnilla päivävuorotyön parissa. Sinun ympärilläsi työskentelevät huippukollegat ja alan asiantuntijat, joilta saat päivittäisessä työssäsi tukea.

Koetko, että asiakaspalvelutyö huippukollegoiden kanssa saattaisi soveltua juuri sinulle? Jätä hakemuksesi pian, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!