Myymälämyyjä, vuorotteluvapaan sijainen (Tampere)
Elisa Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Kiinnostaisiko myyntityöt tutkitusti Suomen parhaimpiin työpaikkoihin kuuluvassa yrityksessä? Haluatko auttaa ihmisiä digitalisoituvassa maailmassa?

Hienoa, silloin saatat olla etsimämme innokas ja kehittymishaluinen myyjä Elisan myymälään Ratinaan! Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus välillä 10.5.-12.9.2021. Tämä on loistava tilaisuus esimerkiksi kesätöille!

Myyjän tehtävässä pääset auttamaan asiakkaita kasvokkain. Osaat kuunnella ja keskustella luontevasti erilaisten asiakkaiden kanssa ja sopeudut erilaisiin palvelutilanteisiin. Tartut ilolla ja innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Osaat myös tarjota juuri asiakkaan tarpeisiin vastaavia laadukkaita tuotteita ja palveluita Elisan laajasta valikoimasta tilanteen mukaan. Elisan myyjän tehtävään pääset tutustumaan tarkemmin täällä.

Työt alkavat käytännönläheisellä perehdytyksellä. Työtä on tarjolla 37,5 tuntia viikossa ja omaan ansiotasoon pääsee vaikuttamaan hyvän kannustinmallimme kautta. Työvuoroja on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin Ratinan myymälämme aukioloaikojen mukaan. 

Mitä toivomme sinulta? 

Voit olla joko myyntiuraasi aloitteleva tekijä tai jo kokeneempi myyjä - meillä pääset kasvamaan yhä edelleen tavoitteellisen myynnin ammattilaisena. Ennen kaikkea etsimme henkilöä, jolla on avoin ja utelias mieli sekä hymy herkässä, myös kiireen keskellä. Reipas ja myynnillinen työskentelyote sekä aito halu tarjota asiakkaalle odotukset ylittävää palvelua auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä - eikä pieni kilpailuhenkisyyskään ole pahitteeksi. Meillä Elisalla jatkuva parantaminen ja oppiminen on vahvasti läsnä, minkä takia viihdyt meillä parhaiten, jos itsekin olet kehittymishaluinen ja innokas oppimaan uutta. Edellytämme tehtävässä täysi-ikäisyyttä.

Koska kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, niin hakijana sinun on täytettävä lisäksi seuraavat ehdot:

 • olet ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
 • olet alle 30-vuotias työtön työnhakija, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai 
 • olet vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias työtön työnhakija.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me Elisalla innostamme toisiamme tekemään parhaamme, laitamme itsemme likoon ja pidämme pientä pilkettä silmäkulmassa. Lupaamme, että saat tukea työhösi ja kasvuusi sekä esihenkilöltäsi että kollegoiltasi, jotka kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteet, sillä pääsemme yhdessä parempiin tuloksiin. Tarjolla on rennon työympäristön lisäksi ICT-alan työehtosopimuksen mukainen tuntipalkka ja optio hyvään kannustepalkkioon sekä lisäksi myös muita herkullisia työsuhde-etuja, kuten puhelinetu, sporttipassi ja kattava työterveyshuolto! Haluatko tutustua Elisaan työnantajana lisää? Lue täältä 10 syytä tulla Elisalle töihin. Voit myös seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. 

Kiinnostuitko? Hienoa! Kerro meille itsestäsi enemmän CV:n ja lyhyen videoesittäytymisen muodossa 10.3. mennessä. Lisätietoja tehtävästä ja elisalaisuudesta voit kysyä Kreetta Hyväriseltä 22.-25.2. sekä 8.-10.3. klo 8-16 välillä puhelimitse (050-5065008) tai sähköpostilla (kreetta.hyvarinen(at)elisa.fi). 26.2.-7.3. Kreetta lomailee, joten lähestythän häntä silloin vain sähköpostitse. 

Teetämme tehtävään valitulle henkilölle luottotietojen tarkastuksen sekä huumetestin ennen työsuhteen alkua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1428258
 • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 10.3.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Kreetta Hyvärinen (kreetta.hyvarinen (a) elisa.fi)
 • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa