(Poistunut julkaisusta)

Myymälämyyjä, sähkötuotteet – Turku
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Haluatko tehdä töitä osaavien kollegoiden, alan parhaiden tavarantoimittajien sekä ammattilaisasiakkaiden kanssa? Tule meille Ahlsellille Turkuun sähköpuolen myymälämyyjäksi!

Haemme Turun lippulaivayksikköömme Satakunnantielle mutkatonta ja avointa

SÄHKÖTUOTTEIDEN MYYMÄLÄMYYJÄÄ

vastaamaan omalta osaltaan kannattavien ja uskollisten asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpidosta. Sinun toimintaasi kuvaa energisyys, avoimuus ja mutkattomuus sekä kohtaat asiakkaan kuin asiakkaan luontevasti hänen tarpeitaan kuunnellen.

Olet itsenäinen, asiakkaat automaattisesti huomioiva henkilö. Hoidat niin tuotteiden esittelyn, asiakkaiden opastamisen että reklamaatiot sujuvasti ja nopeasti. Lisäksi haluat aidosti auttaa niin omaa tiimiäsi kuin asiakkaitasi ja pidät yllä innostunutta ilmapiiriä. Haluat löytää ratkaisut asiakkaan ongelmiin ennen kuin hän edes tietää niitä olevan.

Myymälämyyjänä työviikkosi koostuu vaihtelevista, asiakkaalle lisäarvoa tuovista tehtävistä, jotka voidaan lyhyesti tiivistää näin:

  • Teet aktiivista myymälämyyntiä, jossa haet asiakkaalle parhaiten sopivia ratkaisuja sekä myymälässä että kontaktoimalla omia vastuuasiakkaitasi.
  • Osallistut tavaravirran hallintaan myymälässä, jotta asiakas saa tarvitsemansa tuotteen tai palvelun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vastaanotat keskusvaraston lähetyksiä, täydennät hyllyjä, inventoit, teet tuotemerkintöjä ja esillepanoja sekä hoidat kassaa.

 

Teknillinen tai kaupallinen tutkinto, ruotsin kielen taito sekä aiempi myyntikokemus katsotaan eduksi. Meille on kuitenkin tärkeintä, että olet hyvä, asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen tyyppi, jolla on aktiivinen ote työntekoon. Lisäksi on tärkeää, että sinulla on sähköpuolen tuotetuntemusta esim. alan koulutuksen tai aiemmin työkokemuksen kautta, jotta ammattilaisasiakkaamme voivat luottaa asiantuntijuuteesi.

Meillä Ahlsellilla pääset osaksi ammattitaitoista ja osaavaa porukkaa, jossa on hyvä henki ja tekemisen meininki. Turun Satakunnantien toimipisteemme on yksi alueen laajimpia ja nopeiden kasvavia yksiköitämme niin valikoiman kuin liikevaihdon suhteen. Kannustamme työntekijöitämme oppimaan myös oman erityisosaamisalueen ohella esim. toisista tuoteryhmistä ja tavoitteenamme on kehittää ristiinmyyntiä. Sen lisäksi kehitämme koko ajan tapojamme tukea henkilöstömme kehitystä muillakin osa-alueilla. Arvostamme työntekijöissämme halua kehittyä ja kantaa vastuuta!

Mikäli haluat olla osana pohjoismaista menestystarinaa, liity osaavaan joukkoomme ja lähetä hakemuksesi nettisivuillamme www.ahlsell.fi/rekry 17.8.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Muista myös mainita palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Satakunnantien yksikön vt. yksikön päällikkö ja LVIK-myyntipäällikkö Jani Virtanen, puh. +358205845319. Hänet tavoittaa taas 3.8. eteenpäin, kun hän on palannut ansaitulta kesälomaltaan.

 

Tervetuloa Ahlsellille!

 

Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.