(Poistunut julkaisusta)

Myymälämyyjä (Riihimäki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Nyt on tarjolla huippuhyviä myyntitöitä rennossa seurassa Elisan myymälässä! 

Haemme innokasta ja reipasta myyjää Elisan myymälään Riihimäelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Voit aloittaa työt heti käytännönläheisellä perehdytyksellä. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti vähintään 25 tuntia viikossa, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan ansiotasoosi hyvän kannustinmallimme kautta. Työvuoroja on tarjolla myymälän aukioloaikojen mukaisesti.

Myyjän tehtävässä tärkeintä on auttaa asiakkaita löytämään juuri ne sopivat tuotteet ja palvelut Elisan laajasta valikoimasta. Jos sinulla on rohkea ote ja kokemusta myynnillisestä asiakaspalvelusta, niin meillä sinusta kehittyy tavoitteellinen myynnin ammattilainen! Saat tukea työhösi sekä esimieheltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteet. Suurta etua on, jos olet jo ehtinyt hankkia kokemusta aktiivisesta myynnistä!

Me Elisalla innostamme toisiamme tekemään parhaansa, laitamme itsemme likoon ja pidämme pientä pilkettä silmäkulmassa. Tarjolla on rennon työympäristön lisäksi ICT-alan työehtosopimuksen mukainen tuntipalkka sekä optio hyvään kannustepalkkioon sekä lisäksi myös muita herkullisia työsuhde-etuja! Uskomme jatkuvaan osaamisen kehittämiseen, joten meiltä saat omaan kokemus-ja osaamispakkiisi Suomen parhaat myynti- ja asiakaspalvelutaidot!

Jos haluat mukaan timanttiseen porukkaamme, niin kerro meille itsestäsi enemmän lyhyen videoesittäytymisen kautta. Täällä sinut toivottaa tervetulleeksi rempseä tiimimme, jolla on yhdessä tekemisen meininki!

Lisätietoja voit kysyä Sari Liukkoselta puhelimitse (0500450975 ) tai sähköpostilla (sari.liukkonen@elisa.fi).

Ps. Olethan jo täysi-ikäinen ja luottotietosi ovat kunnossa? Teetämme tehtävään valitulle luottotietojen tarkistuksen sekä myös huumetestin ennen työsuhteen alkua.