(Poistunut julkaisusta)

Myymälämyyjä (Rauma)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Kiinnostaisiko sinua uudet työkuviot uudelle vuodelle? Etsimme nyt osa-aikaista myyjää Rauman myymälään määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2021 asti!

Myyjän tehtävässä pääset auttamaan asiakkaita kasvokkain. Osaat kuunnella ja keskustella luontevasti erilaisten asiakkaiden kanssa ja sopeudut erilaisiin palvelutilanteisiin. Tartut ilolla ja innolla asiakkaiden kysymyksiin ja löydät niihin ratkaisun. Osaat myös tarjota juuri asiakkaan tarpeisiin vastaavia laadukkaita tuotteita ja palveluita Elisan laajasta valikoimasta tilanteen mukaan. Elisan myyjän tehtävään pääset tutustumaan tarkemmin täällä: https://bit.ly/2kn145t. 

Voit aloittaa työt heti käytännönläheisellä perehdytyksellä. Työtä on tarjolla 3-5 päivänä viikossa ja omaan ansiotasoon pääsee vaikuttamaan hyvän kannustinmallimme kautta. Työvuoroja on tarjolla arkisin ja lauantaisin myymälän aukioloaikojen mukaan.  

Mitä toivomme sinulta? 

Toivomme, että sinulle on jo kertynyt kokemusta myyntityöstä - meillä pääset kasvamaan yhä edelleen tavoitteellisen myynnin ammattilaisena. Tärkeintä kuitenkin on reipas ja myynnillinen työskentelyote sekä aito halu tarjota asiakkaalle odotukset ylittävää palvelua - eikä pieni kilpailuhenkisyyskään ole pahitteeksi. Etsimällämme myyjällä on myös avoin ja utelias mieli sekä hymy herkässä, myös kiireen keskellä. Meillä Elisalla jatkuva parantaminen ja oppiminen on vahvasti läsnä, minkä takia viihdyt parhaiten, jos itsekin olet kehityshakuinen ja innokas oppimaan uutta. Edellytämme tehtävässä täysi-ikäisyyttä. 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me Elisalla innostamme toisiamme tekemään parhaamme, laitamme itsemme likoon ja pidämme pientä pilkettä silmäkulmassa. Tarjolla on rennon työympäristön lisäksi ICT-alan työehtosopimuksen mukainen tuntipalkka ja optio hyvään kannustepalkkioon sekä lisäksi myös muita herkullisia työsuhde-etuja, kuten puhelinetu, sporttipassi, lomaosakkeet ja kattava työterveyshuolto! Lupaamme, että saat tukea työhösi ja kasvuusi sekä esihenkilöltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteet. Haluatko tutustua Elisaan työnantajana lisää? Lue täältä 10 syytä tulla Elisalle töihin. Voit myös seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Jos haluat mukaan timanttiseen porukkaamme, niin kerro meille itsestäsi enemmän CV:n ja lyhyen videoesittäytymisen muodossa. Täällä sinut toivottaa tervetulleeksi huikea tiimimme, jolla on yhdessä tekemisen meininki! Hakuaika päättyy 14.1., mutta haethan tehtävään heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä ja Elisasta voit kysyä myymäläpäälliköltä Hanna Hamaralta puhelimitse arkisin klo 11-16 (0503741974) tai sähköpostilla hanna.hamara[at]elisa.fi. 

Ps. Teetämme tehtävään valitulle luottotietojen tarkistuksen sekä huumetestin ennen työsuhteen alkua.