(Poistunut julkaisusta)

Myymälämyyjä Polarn O. Pyretin lastenvaateliikkeeseen Rovaniemelle
Kids Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä.

Hakemamme MYYJÄ on myös toimeen tarttuva, oma-aloitteinen ja tavoitteellisen työotteen omaava aktiivinen ilopilleri. Tunnistatko itsesi?

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Polarn O. Pyretillä tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli POP:n filosofia sopii omaasi, saatat olla etsimämme myyjä Polarn O. Pyretin myymälään Rovaniemelle.

Tarjoamme yllä olevan kaltaiselle positiivarille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa. Tarvittaessa töihin kutsuttavan vakituinen työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen (palkkaryhmä B1). Työtunteja on tarjolla vaihtelevasti myymälän aukioloaikojen mukaan, noin 1-2 vuoroa/viikko ja kesä-heinäkuussa hiukan enemmän. Työvuorot painottuvat ilta- ja viikonloppuun. Työpiste sijaitsee Polarn O. Pyretin viehättävässä myymälässä Kauppakeskus Revontulessa.