(Poistunut julkaisusta)

Myymälämyyjä, LVIK – Vantaa
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Haluatko tehdä töitä osaavien kollegoiden, alan parhaiden tavarantoimittajien sekä ammattilaisasiakkaiden kanssa? Tule meille Ahlsellille Vantaalle LVIK-puolen myymälämyyjäksi!

Haemme yhteen Suomen suurimmista yksiköistämme Vantaalle

LVIK-MYYMÄLÄMYYJÄÄ

vastaamaan omalta osaltaan kannattavien ja uskollisten asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpidosta. Tässä tehtävässä pääset käyttämään teknistä osaamistasi asiakkaan tarpeiden ratkaisemiseksi sekä tekemään ihan rehellisesti sanottuna kauppaa.

Myymälämyyjänä työviikkosi koostuu vaihtelevista, asiakkaalle lisäarvoa tuovista tehtävistä, jotka voidaan lyhyesti tiivistää näin:

  • Teet aktiivista myymälämyyntiä, jossa haet asiakkaalle parhaiten sopivia ratkaisuja sekä myymälässä että kontaktoimalla omia vastuuasiakkaitasi.
  • Osallistut tavaravirran hallintaan myymälässä, jotta asiakas saa tarvitsemansa tuotteen tai palvelun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vastaanotat keskusvaraston lähetyksiä, täydennät hyllyjä, inventoit, teet tuotemerkintöjä ja esillepanoja sekä hoidat kassaa.

 

Sinun toimintaasi kuvaa energisyys, avoimuus ja mutkattomuus. Kohtaat asiakkaan kuin asiakkaan luontevasti hänen tarpeitaan kuunnellen. Olet myös itsenäinen, asiakaslähtöinen henkilö. Haluat aidosti auttaa niin omaa tiimiäsi kuin asiakkaitasi ja pyrit löytämään asiakkaalle parhaat mahdolliset ratkaisut. Lisäksi sinulla on esim. LVIK-opintojen tai aiemmin työkokemuksen mukanaan tuomaa teknistä osaamista LVIK-tuotteista, sillä asiakkaamme ovat itsekin LVIK-alan ammattilaisia.

 

Meillä Ahlsellilla pääset osaksi ammattitaitoista ja osaavaa porukkaa sekä aidon mahdollisuuden kehittyä. Kannustamme työntekijöitämme oppimaan myös oman erityisosaamisalueen ohella esim. toisista tuoteryhmistä ja tavoitteenamme on kehittää ristiinmyyntiä. Sen lisäksi kehitämme koko ajan tapojamme tukea henkilöstömme kehitystä muillakin osa-alueilla.

 

Mikäli haluat olla osana pohjoismaista menestystarinaa, älä aikaile vaan lähetä hakemuksesi nettisivuillamme pikemmiten, kuitenkin viimeistään 17.8.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä. Muista myös mainita palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vantaan yksikön päällikkö Heljä Eva, puh. +358401635681. Hänet tavoitat parhaiten soittamalla arkisin klo 8-9 välillä tai laittamalla viestiä esim. WhatsAppissa.

 

Tervetuloa Ahlsellille!

 

Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.