Myymälämyyjä, LVIK – Turku
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Haluatko tehdä töitä osaavien kollegoiden, alan parhaiden tavarantoimittajien sekä ammattilaisasiakkaiden kanssa? Tule meille Ahlsellille Turkuun LVIK-puolen myymälämyyjäksi!

Haemme Turun lippulaivayksikköömme Satakunnantielle mutkatonta ja avointa

LVIK-MYYMÄLÄMYYJÄÄ

vastaamaan omalta osaltaan kannattavien ja uskollisten asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpidosta. Tässä tehtävässä pääset aidosti auttamaan ammattilaisasiakkaita sekä tekemään ihan rehellisesti sanottuna kauppaa.

Myymälämyyjänä työviikkosi koostuu vaihtelevista, asiakkaalle lisäarvoa tuovista tehtävistä, jotka voidaan lyhyesti tiivistää näin:

 • Teet aktiivista myymälämyyntiä, jossa haet asiakkaalle parhaiten sopivia ratkaisuja sekä myymälässä että kontaktoimalla omia vastuuasiakkaitasi.
 • Osallistut tavaravirran hallintaan myymälässä, jotta asiakas saa tarvitsemansa tuotteen tai palvelun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vastaanotat keskusvaraston lähetyksiä, täydennät hyllyjä, inventoit, teet tuotemerkintöjä ja esillepanoja sekä hoidat kassaa.

Meillä Ahlsellilla pääset osaksi ammattitaitoista ja osaavaa porukkaa, jossa on hyvä henki ja tekemisen meininki. Vuosittaisessa työtyytyväisyystutkimuksessamme työntekijämme ovat antaneet erityistä kiitosta siitä, että:

 • Kollegat ovat osaavia ja avuliaita.
 • Työnsisältö on mieleinen.
 • Esimiehet ovat osaavia ja tukevat itsenäistä työskentelyä kertomalla odotukset selkeästi ja auttavat niihin pääsemisessä.
 • Työn ja vapaa-ajan välinen tasapaino on hyvä.
 • Työ tarjoaa kehitysmahdollisuuksia. Sinulla on mahdollisuus oppia laajasti niin LVIK-, sähkö- kuin teollisuusalankin tuotteista lähes 400 kollegaltasi teknisessä myynnissä sekä tuotepäälliköiltä, alan parhailta tavarantoimittajilta sekä tietenkin esimieheltäsi.

Lisäksi saat myydäksesi laadukkaan tuotevalikoiman ja sekä koulutuksia alan tunnetuimmat tavarantoimittajilta, jotka ovat yhteistyökumppaneitamme. Saat tueksesi myös osaavan esimiehen, myyntikoulutuksen sekä juuri uudistetun perehdytyksen. Arvostamme työntekijöissämme halua kehittyä ja kantaa vastuuta.

Jotta pärjäät tässä tehtävässä ja viihdyt meillä, olet luonteeltasi energinen, avoin ja mutkaton. Kohtaat asiakkaan kuin asiakkaan luontevasti hänen tarpeitaan kuunnellen. Haluat aidosti auttaa niin omaa tiimiäsi kuin asiakkaitasi, ja pyrit löytämään asiakkaalle parhaat mahdolliset ratkaisut. Jotta pystyt palvelemaan ammattilaisasiakkaitamme, sinulla on esim. LVIK-opintojen tai aiemmin työkokemuksen mukanaan tuomaa teknistä osaamista LVIK-tuotteista. Lisäksi sinulla on halu oppia uutta myös toisista tuoteryhmistämme (sähkö- ja teollisuustuotteet). Arvostamme työntekijöissämme halua kehittyä ja kehittää asioita.

Mikäli haluat olla osana pohjoismaista menestystarinaa, älä aikaile vaan lähetä hakemuksesi nettisivuillamme pikemmiten, kuitenkin viimeistään 17.8.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä. Muista myös mainita palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa LVIK-myyntipäällikkö Jani Virtanen, puh. +358205845319 kun palaa lomilta 3.8. eteenpäin.

Tervetuloa Ahlsellille!

PS. Urasivuiltamme löydät lisätietoja rekrytointiprosessistamme>> sekä siitä, millaista porukkaa meillä on töissä>>!

Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1374793
 • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi, Turku, Varsinais-Suomi