(Poistunut julkaisusta)

Myymälämyyjä, LVI - Vantaa
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haemme uudistuneeseen Vantaan yksikköömme

MYYMÄLÄMYYJÄÄ

vastaamaan omalta osaltaan kannattavien ja uskollisten asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpidosta. Sinun toimintaasi kuvaa energisyys, avoimuus ja mutkattomuus sekä kohtaat asiakkaan kuin asiakkaan luontevasti hänen tarpeitaan kuunnellen.

Olet itsenäinen, asiakkaat automaattisesti huomioiva henkilö. Hoidat niin tuotteiden esittelyn, asiakkaiden opastamisen että reklamaatiot sujuvasti ja nopeasti. Lisäksi haluat aidosti auttaa niin omaa tiimiäsi kuin asiakkaitasi ja pidät yllä innostunutta ilmapiiriä. Haluat löytää ratkaisut asiakkaan ongelmiin ennen kuin hän edes tietää niitä olevan.

Aktiivisen myymälämyynnin lisäksi työviikkoosi kuuluu osallistuminen tavaravirran hallintaan myymälässä eli pääset vaikuttamaan myymälän toimivuuteen tavaroiden vastaanottamisesta aina kassaan asti täydentämällä hyllyjä, inventoimalla, tuotemerkinnän sekä esillepanon osalta.

Toivomme, että sinulla on LVI-alan tuotteiden tuntemusta joko alan opintojen tai työkokemuksen kautta sekä halua oppia tuntemaan myös muiden toimialojemme – sähkön, kylmätoimialan ja teollisuuden – tuotteita. Luonteeltasi olet hyvä, asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen tyyppi, jolla on aktiivinen ote työntekoon ja halu kehittyä.

Meillä Ahlsellilla pääset osaksi ammattitaitoista ja osaavaa porukkaa, jossa on hyvä henki ja tekemisen meininki. Vantaan myymälätiimi on innostava, aktiivinen ja tekee sujuvasti yhteistyötä eri osapuolten kanssa. Meillä Ahlsellilla pääset kehittymään. Sinulla on mahdollisuus oppia laajasti niin LVI-, sähkö-, teollisuus- kuin kylmäalankin tuotteista ja mikäli sinusta löytyy kaipaamaamme potentiaalia, voit edetä talon sisällä vaikka mihin! Arvostamme työntekijöissämme halua kehittyä ja kantaa vastuuta.

Mikäli haluat olla osana pohjoismaista menestystarinaa, liity osaavaan joukkoomme ja lähetä hakemuksesi tästä linkistä 27.5.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vantaan yksikön päällikkö Heljä Eva p. 040 163 5681 perjantaina 11.5. klo 13-14 ja keskiviikkona 16.5. klo 13-14.

Tervetuloa Ahlsellille!

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi