(Poistunut julkaisusta)

Myymälämyyjä, LVI - Turku
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haluatko olla osa pohjoismaista menestystarinaa ja kasvavaa liiketoimintaa? Kasvamme vahvasti Länsi-Suomessa ja haluamme mukaamme aidolla asiakaspalveluasenteella varustetun tekijän, joka viihtyy rennossa, humoristisessa porukassa asiakasta auttaen ammattitaidollaan.

 

Nykyisen myyjän edetessä urallaan talon sisällä uusiin tehtäviin, haemme Turun Satakunnantien yksikköömme

MYYMÄLÄMYYJÄÄ

vastaamaan omalta osaltaan kannattavien ja uskollisten asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpidosta. Toimintaasi kuvaa energisyys, avoimuus ja mutkattomuus sekä kohtaat asiakkaan kuin asiakkaan luontevasti hänen tarpeitaan kuunnellen.

Olet itsenäinen, asiakkaat automaattisesti huomioiva henkilö, joka kantaa vastuun kannattavien ja uskollisten asiakassuhteiden luomisesta. Hoidat niin tuotteiden esittelyn, asiakkaiden opastamisen kuin reklamaatiot sujuvasti ja nopeasti. Lisäksi haluat aidosti auttaa niin omaa tiimiäsi kuin asiakkaitasi ja pidät yllä innostunutta ilmapiiriä. Haluat löytää ratkaisut asiakkaan ongelmiin ennen kuin hän edes tietää niitä olevan.

Teknillinen tai kaupallinen tutkinto, alan tuotteiden tuntemus ja erityisesti LVI-osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Meille tärkeintä on, että olet hyvä, asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen tyyppi, jolla on aktiivinen ote työntekoon ja halu kehittyä.

Aktiivisen myymälämyynnin lisäksi työviikkoosi kuuluu osallistuminen tavaravirran hallintaan myymälässä eli pääset vaikuttamaan myymälän toimivuuteen tavaroiden vastaanottamisesta aina kassaan asti täydentämällä hyllyjä, inventoimalla, tuotemerkinnän sekä esillepanon osalta.

Meillä Ahlsellilla pääset osaksi ammattitaitoista ja osaavaa porukkaa, jossa on hyvä henki ja tekemisen meininki. Meillä Ahlsellilla pääset kehittymään. Sinulla on mahdollisuus oppia laajasti niin LVI-, sähkö-, teollisuus- kuin kylmäalankin tuotteista ja mikäli sinusta löytyy kaipaamaamme potentiaalia, sinulla on mahdollisuudet edetä talomme sisällä eri tehtäviin! Arvostamme työntekijöissämme halua kehittyä ja kantaa vastuuta.

Mikäli haluat olla osana pohjoismaista menestystarinaa, liity osaavaan joukkoomme ja lähetä hakemuksesi tästä linkistä 23.9.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Tehtävä on vakituinen päivätyö.

Lisätietoja tehtävästä antaa Turun Satakunnan yksikön päällikkö Mikko Rämö p. 040 183 9421 tiistaina 11.9. klo 14-15 ja tiistaina 18.9. klo 14-15.

Mikäli sinua kiinnostuu lukea enemmän myymälämyyjän tehtävistä meillä Ahlsellilla – lue tuoreen myymälämyyjämme Lauran haastattelu tästä.

Tervetuloa Ahlsellille!

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi