(Poistunut julkaisusta)

Myymälämyyjä, LVI - Kerava
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Olet LVI-alan ammattilainen, joka haluaa olla osa rautaisista ammattilaisista muodostuvaa tiimiä, jossa on oikea tekemisen meininki? Myydä Suomen laajinta tuotevalikoimaa? Tunnet asiakkaiden haasteiden ratkaisemisen intohimoksesi?

 

Haemme monipuoliseen, aivan uusissa tiloissa toimivaan Keravan yksikköömme

MYYMÄLÄMYYJÄÄ

vastaamaan omalta osaltaan kannattavien ja uskollisten asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpidosta. Palvelet ja neuvot myymälässä asioivia oman alansa asiantuntijoita – kuten asentajia, urakoitsijoita, kiinteistönhuoltajia – heidän tarpeitaan kuunnellen ja ratkaisuja niihin etsien. Lisäksi sinulla on omaa asiakaskuntaa ja asiakasvastuuta.

Etsimällämme henkilöllä on LVI-osaamista ja aito asiakaspalveluasenne. Haluat löytää ratkaisut asiakkaan ongelmiin ennen kuin hän edes tietää niitä olevan. Toimintaasi kuvaa energisyys, avoimuus ja mutkattomuus sekä kohtaat asiakkaan kuin asiakkaan luontevasti hänen tarpeitaan kuunnellen. Haluat aidosti auttaa niin omaa tiimiäsi kuin asiakkaitasi ja pidät yllä innostunutta ilmapiiriä. Kaupallinen tai tekninen koulutus katsotaan eduksi.

Tässä tehtävässä pääset löytämään ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin ja syventämään tuotetuntemustasi sekä oppimaan laajasti niin LVI-, sähkö-, teollisuus- kuin kylmäalankin tuotteista. Keravan myymälän yhteydessä sijaitsee myös meidän paloturvakeskuksemme.

Aktiivisen myymälämyynnin lisäksi työviikkoosi kuuluu osallistuminen tavaravirran hallintaan myymälässä eli pääset vaikuttamaan myymälän toimivuuteen tavaroiden vastaanottamisesta aina kassaan asti täydentämällä hyllyjä, inventoimalla, tuotemerkinnän sekä esillepanon osalta. Tehtävä on vakituinen päivätyö.

Mikäli haluat olla osana pohjoismaista, kasvavaa liiketoimintaa, liity osaavaan joukkoomme ja lähetä hakemuksesi tästä linkistä maanantaihin 12.11.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Keravan yksikön päällikkö Roy Parnetti p. 0400 584 552 perjantaina 19.10 ja perjantaina 26.10. klo 12-13.

Tervetuloa Ahlsellille!

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi