(Poistunut julkaisusta)

Myymälämyyjä, LVI- ja sähkötuotteet - Tampere
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haluatko olla osa pohjoismaista menestystarinaa ja kasvavaa liiketoimintaa? Kasvamme vahvasti Länsi-Suomessa ja haluamme mukaamme aidolla asiakaspalveluasenteella varustetun tekijän, joka viihtyy rennossa, humoristisessa porukassa asiakasta auttaen ammattitaidollaan.

 

Nykyisen myyjän edetessä urallaan talon sisällä uusiin tehtäviin, haemme Tampereen Nekalan yksikköömme

MYYMÄLÄMYYJÄÄ

vastaamaan omalta osaltaan kannattavien ja uskollisten asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpidosta. Toimintaasi kuvaa energisyys, avoimuus ja mutkattomuus sekä kohtaat asiakkaan kuin asiakkaan luontevasti hänen tarpeitaan kuunnellen.

Tässä tehtävässä pääset löytämään ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin ja syventämään tuotetuntemustasi ja oppimaan laajasti niin LVI-, sähkö-, teollisuus- kuin kylmäalankin tuotteista. Saat asiakkaiksesi alan ammattilaisia – asentajia, urakoitsijoita, kiinteistönhuoltajia, teollisuutta, energiayhtiöitä ja julkista sektoria. Koska asiakkaamme ovat alansa ammattilaisia, toivomme, että sinulla on tuotetuntemusta LVI- ja/tai sähköpuolen tuotteista esimerkiksi aiemman työkokemuksen tai opintojen kautta.

Etsimme tähän monipuoliseen tehtävään oikealla asiakaspalveluasenteella varustettua tekijää. Hoidat niin tuotteiden esittelyn, asiakkaiden opastamisen että reklamaatiot sujuvasti ja nopeasti. Lisäksi haluat aidosti auttaa niin omaa tiimiäsi kuin asiakkaitasi ja pidät yllä innostunutta ilmapiiriä. Haluat löytää ratkaisut asiakkaan ongelmiin ennen kuin hän edes tietää niitä olevan. Kaupallinen tai tekninen koulutus katsotaan eduksi.

Aktiivisen myymälämyynnin lisäksi työviikkoosi kuuluu osallistuminen tavaravirran hallintaan myymälässä eli pääset vaikuttamaan myymälän toimivuuteen tavaroiden vastaanottamisesta aina kassaan asti täydentämällä hyllyjä, inventoimalla, tuotemerkinnän sekä esillepanon osalta. Tehtävä on vakituinen päivätyö.

Mikäli haluat olla osana pohjoismaista menestystarinaa, liity osaavaan joukkoomme ja lähetä hakemuksesi tästä linkistä sunnuntaihin 23.9.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen Nekalan yksikön päällikkö Katja Kajander p. 040 356 4103 torstaina 13.9 ja perjantaina 14.9 klo 14-15. Voit tutustua tulevaan esimieheesi ja Nekalan myymälän meininkiin klikkaamalla tästä.

Tervetuloa Ahlsellille!

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi