(Poistunut julkaisusta)

Myymälämyyjä, LVI - Espoo
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haluatko olla osa uutta myymälää ja raudanlujaa tiimiä? Myydä Suomen laajinta tuotevalikoimaa? Tunnet asiakkaiden haasteiden ratkaisemisen intohimoksesi?

Tule meille uuteen Espoon myymäläämme

MYYMÄLÄMYYJÄKSI

vastaamaan omalta osaltaan kannattavien ja uskollisten asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpidosta. Sinun toimintaasi kuvaa energisyys, avoimuus ja mutkattomuus sekä kohtaat asiakkaan kuin asiakkaan luontevasti hänen tarpeitaan kuunnellen.

Olet itsenäinen, asiakkaat automaattisesti huomioiva henkilö. Hoidat niin tuotteiden esittelyn, asiakkaiden opastamisen kuin reklamaatiot sujuvasti ja nopeasti. Lisäksi haluat aidosti auttaa niin omaa tiimiäsi kuin asiakkaitasi ja pidät yllä innostunutta ilmapiiriä. Haluat löytää ratkaisut asiakkaan ongelmiin ennen kuin hän edes tietää niitä olevan.

Aktiivisen myymälämyynnin lisäksi työviikkoosi kuuluu osallistuminen tavaravirran hallintaan myymälässä eli pääset vaikuttamaan myymälän toimivuuteen tavaroiden vastaanottamisesta aina kassaan asti täydentämällä hyllyjä, inventoimalla, tuotemerkinnän sekä esillepanon osalta.

Toivomme, että sinulla on LVI-alan tuotteiden tuntemusta joko alan opintojen tai työkokemuksen kautta sekä halua oppia tuntemaan myös muiden toimialojemme – sähkön, kylmätoimialan ja teollisuuden – tuotteita. Luonteeltasi olet hyvä, asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen tyyppi, jolla on aktiivinen ote työntekoon ja halu kehittyä.

Meillä Ahlsellilla pääset osaksi ammattitaitoista ja osaavaa porukkaa, jossa on hyvä henki ja tekemisen meininki. Espoon myymälätiimi on timanttinen, rento porukka, jolla on innostusta palvella asiakkaita ja kovaa ammattitaitoa. Meillä Ahlsellilla pääset kehittymään yhdessä ammattilaisten kanssa. Sinulla on mahdollisuus oppia laajasti niin LVI-, sähkö-, teollisuus- kuin kylmäalankin tuotteista ja mikäli sinusta löytyy kaipaamaamme potentiaalia, voit edetä talon sisällä vaikka mihin! Arvostamme työntekijöissämme halua kehittyä ja kantaa vastuuta.

Mikäli haluat olla osana pohjoismaista menestystarinaa, liity osaavaan joukkoomme ja lähetä hakemuksesi tästä linkistä 30.6.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Espoon yksikön päällikkö Jari Nieminen p. 040 163 5613 keskiviikkona 13.6. klo 13-14 ja torstaina 21.6. klo 13-14.

Tervetuloa Ahlsellille!

 

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi