(Poistunut julkaisusta)

Myymälämyyjä (Iisalmi)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Uusia myyntitöitä etsimässä? Nyt on tarjolla huippuhyviä myyntitöitä rennossa seurassa Elisan myymälässä! 

Haemme innokasta ja reipasta myyjää Elisan myymälään Iisalmeen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Voit aloittaa työt heti käytännönläheisellä perehdytyksellä. Työtä on tarjolla 25 - 37,5 tuntia viikossa ja omaan ansiotasoon pääsee vaikuttamaan hyvän kannustinmallimme kautta. Työvuoroja on tarjolla päivisin ja viikonloppuisin myymälän aukioloaikojen mukaan. Iisalmen myymälämme on avoinna arkisin klo 17 saakka, joten aikaa jää iltaisin myös harrastuksiin.

Myyjän tehtävässä tärkeintä on auttaa asiakkaita löytämään juuri ne sopivat tuotteet ja palvelut Elisan laajasta valikoimasta. Jos sinulla on rohkea ote ja kokemusta myynnillisestä asiakaspalvelusta, niin meillä sinusta kehittyy tavoitteellinen myynnin ammattilainen! Saat tukea työhösi sekä esimieheltäsi että kollegoiltasi, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteet. Suurta etua on, jos olet jo ehtinyt hankkia kokemusta aktiivisesta myynnistä!

Me Elisalla innostamme toisiamme tekemään parhaansa, laitamme itsemme likoon ja pidämme pientä pilkettä silmäkulmassa. Tarjolla on rennon työympäristön lisäksi ICT-alan työehtosopimuksen mukainen tuntipalkka (n. 13 euroa/tunti) sekä optio hyvään kannustepalkkioon sekä lisäksi myös muita herkullisia työsuhde-etuja! Uskomme jatkuvaan osaamisen kehittämiseen, joten meiltä saat omaan kokemuspakkiisi Suomen parhaat myynti- ja asiakaspalvelutaidot!

Jos haluat mukaan timanttiseen porukkaamme, niin kerro meille itsestäsi enemmän lyhyen videoesittäytymisen muodossa. Täällä sinut toivottaa tervetulleeksi rempseä tiimimme, jolla on yhdessä tekemisen meininki!

Lisätietoja voit kysyä puhelimitse Anne Snellman-Kumpulainen (0505714714 ) tai sähköpostilla (anne.snellman-kumpulainen@elisa.fi).

Ps. Olethan jo täysi-ikäinen ja luottotietosi ovat kunnossa? Teetämme tehtävään valitulle luottotietojen tarkistuksen sekä työhöntulotarkastuksen lisäksi myös huumetestin ennen työsuhteen alkua.