(Poistunut julkaisusta)

Myymälämyyjä Elisalle
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Oletko kilpailuhenkinen ja tavoitteellinen myynnin osaaja? Haluatko työskennellä myynnin parissa osana ammattitaitoista tiimiä?

Elisan myymälöissä pääkaupunkiseudulla olisi taas tilaa uusille huipputyypeille! Työtuntien määrä vaihtelee tarpeesta riippuen ja työajat sijoittuvat joustavasti arkipäiviin sekä viikonloppuihin. Töiden aloitusajankohta joustaa sopimuksen mukaan ja etsimme tällä hetkellä nimenomaan pitkäaikaisia työntekijöitä.

Myymälämyyjä on energinen, positiivinen ja nauttii myyntikontakteista. Sinulla on kykyjä löytää oikeita ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Aiempi kokemus myynnistä tai operaattorialanmyynnistä nähdään vahvana etuna, mutta tärkeintä on kuitenkin myynnillinen asenne, palava halu kasvaa ja kehittyä myyjänä sekä kyky omaksua uusia asioita nopeasti. Olet ulospäin suuntautunut tiimipelaaja.

Työtehtäviin kuuluvat tietoliikennealan tuotteiden (matkapuhelimet, laajakaistat, liittymät, maksu-tv, jne.) myynti- ja asiakaspalvelutehtävät myymäläympäristössä.

Haemme henkilöitä, joilla on:

• tavoitteellinen ote työntekoon

• sosiaalisuutta ja tiimityötaitoja

• palveluhenkisyyttä

• kiinnostusta tietoliikennealaa kohtaan

• hyvät atk- ja kommunikointitaidot

• joustavuutta ja mahdollisuus työskennellä kaupan työaikojen mukaisesti

Tarjoamme haastavat ja mielekkäät tehtävät alan johtavassa suomalaisessa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen (hyvä tuntipalkka + provisiot), sekä matkapuhelinedun.

Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.

Oletko etsimämme reipas ja myyntihenkinen tyyppi? Täytä hakemus pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytämme rekrytoinnin seuraavassa vaiheessa videohaastatteluja, joten tarkistathan sähköpostiasi hakemuksen jättämisen jälkeen.