(Poistunut julkaisusta)

Myymälämyyjä Elisalle
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2017

Oletko kilpailuhenkinen ja tavoitteellinen myynnin osaaja? Haluatko työskennellä myynnin parissa osana ammattitaitoista tiimiä?

Haemme asiakasyrityksellemme Elisa Oyj:lle Hyvinkään myymälään myyjää työskentelemään osa-aikaisesti noin 25 - 37,5h /vko. Työajat sijoittuvat joustavasti aamu- ilta- ja viikonloppuvuoroihin myymälän aukioloaikojen mukaan.

Myymälämyyjä on energinen, positiivinen ja nauttii myyntikontakteista. Sinulla on kykyjä löytää oikeita ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Aiempi kokemus myynnistä tai operaattorialanmyynnistä nähdään vahvana etuna, mutta tärkeintä on kuitenkin myynnillinen asenne, palava halu kasvaa ja kehittyä myyjänä sekä kyky omaksua uusia asioita nopeasti. Olet ulospäin suuntautunut tiimipelaaja.

Työtehtäviin kuuluvat tietoliikennealan tuotteiden (matkapuhelimet, laajakaistat, liittymät, maksu-tv, jne.) myynti- ja asiakaspalvelutehtävät myymäläympäristössä.

Haemme henkilöitä, joilla on

  • kiinnostusta tietoliikennealaa kohtaan

  • tavoitteellinen ote työntekoon

  • sosiaalisuutta ja tiimityötaitoja

  • palveluhenkisyyttä

  • hyvät atk- ja kommunikointitaidot

  • joustavuutta ja mahdollisuus työskennellä kaupan työaikojen mukaisesti

Tarjoamme haastavat ja mielekkäät tehtävät alan johtavassa suomalaisessa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen (hyvä tuntipalkka + provisiot), sekä matkapuhelinedun. Tukenasi työssä on yhteen hiileen puhaltava ammattitaitoinen huipputiimi, jossa apu on lähellä, kun sitä tarvitset!

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Tehtävään valitusta teetetään poliisin laatima henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.