(Poistunut julkaisusta)

Myymälämyyjä Elisalle, Seinäjoki
Elisan myymälä, Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2017

Oletko kilpailuhenkinen ja tavoitteellinen myynnin osaaja? Haluatko työskennellä myynnin parissa osana
ammattitaitoista tiimiä?

Haemme asiakasyrityksellemme Elisa Oyj:lle Seinäjoen myymälään myyjää työskentelemään extramyyjänä. Työajat sijoittuvat pääasiassa viikonloppuun, mutta toivomme että pystyt ottamaan työvuoroja vastaan myös muina kaupan aukioloaikoina. Työ on ns. tarvittaessa työhön kutsuttava ja viikoittaiset työtunnit määräytyvät tarpeen mukaan.

Myymälämyyjä on energinen, positiivinen ja nauttii myyntikontakteista. Sinulla on kykyjä löytää oikeita ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Aiempi kokemus myynnistä tai operaattorialanmyynnistä nähdään vahvana etuna, mutta tärkeintä on kuitenkin myynnillinen asenne, palava halu kasvaa ja kehittyä myyjänä sekä kyky omaksua uusia asioita nopeasti. Olet ulospäin suuntautunut tiimipelaaja.

Työtehtäviin kuuluvat tietoliikennealan tuotteiden (matkapuhelimet, laajakaistat, liittymät, maksu-tv, jne.) myynti- ja asiakaspalvelutehtävät myymäläympäristössä.

Haemme henkilöitä, joilla on:

• kiinnostusta tietoliikennealaa kohtaan

• tavoitteellinen ote työntekoon

• sosiaalisuutta ja tiimityötaitoja

• palveluhenkisyyttä

• hyvät atk- ja kommunikointitaidot

• joustavuutta ja mahdollisuus työskennellä kaupan työaikojen mukaisesti

Tarjoamme haastavat ja mielekkäät tehtävät alan johtavassa suomalaisessa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen (hyvä tuntipalkka + provisiot), sekä matkapuhelinedun. Tukenasi työssä on yhteen hiileen puhaltava ammattitaitoinen huipputiimi, jossa apu on lähellä, kun sitä tarvitset!

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Tehtävään valitusta teetetään poliisin laatima henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiseen. Työt alkavat heti ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde tehdään Baronan kanssa.

Oletko etsimämme reipas ja myyntihenkinen tyyppi? Täytä hakemus pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.