(Poistunut julkaisusta)

Myymälämyyjä Elisalle, Iisalmi
Elisan myymälä, Iisalmi

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018

Oletko kilpailuhenkinen ja tavoitteellinen myynnin osaaja? Haluatko työskennellä myynnin parissa osana
ammattitaitoista tiimiä?

Haemme asiakasyrityksellemme Elisa Oyj:lle Iisalmen myymälään myyjää työskentelemään osa-aikaisesti. Työajat sijoittuvat pääasiassa iltaan ja viikonloppuun, mutta toivomme että pystyt ottamaan työvuoroja vastaan myös muina myymälän aukioloaikoina. Viikoittaiset työtunnit määräytyvät tarpeen mukaan.

Myymälämyyjä on energinen, positiivinen ja nauttii myyntikontakteista. Sinulla on kykyjä löytää oikeita ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Aiempi kokemus myynnistä tai operaattorialanmyynnistä nähdään vahvana etuna, mutta tärkeintä on kuitenkin myynnillinen asenne, palava halu kasvaa ja kehittyä myyjänä sekä kyky omaksua uusia asioita nopeasti. Olet ulospäin suuntautunut tiimipelaaja.

Työtehtäviin kuuluvat tietoliikennealan tuotteiden (matkapuhelimet, laajakaistat, liittymät, maksu-tv, jne.) myynti- ja asiakaspalvelutehtävät myymäläympäristössä.

Haemme henkilöitä, joilla on:

kiinnostusta tietoliikennealaa kohtaan

tavoitteellinen ote työntekoon

sosiaalisuutta ja tiimityötaitoja

palveluhenkisyyttä

hyvät atk- ja kommunikointitaidot

joustavuutta ja mahdollisuus työskennellä kaupan työaikojen mukaisesti

Tarjoamme haastavat ja mielekkäät tehtävät alan johtavassa suomalaisessa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen (hyvä tuntipalkka + provisiot), sekä matkapuhelinedun. Tukenasi työssä on yhteen hiileen puhaltava ammattitaitoinen huipputiimi, jossa apu on lähellä, kun sitä tarvitset!

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Tehtävään valitusta teetetään poliisin laatima henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiseen. Työt alkavat heti ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde tehdään Baronan kanssa.

Oletko etsimämme reipas ja myyntihenkinen tyyppi? Täytä hakemus pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.