Myymälämyyjä DNA kauppaan
Rainmaker

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Myymälämyyjä DNA kauppaan Ouluun

Kuka meistä ei pitäisi mieleenpainuvista kohtaamisista? Miltä kuulostaisi mahdollisuus luoda mieleenpainuvia kohtaamisia itse? 

Etsimme DNA kauppaan Ouluun uutta myyjävahvistusta – asiakaspalveluhenkistä, tavoitteellista ja myynnillistä persoonaa.

Tehtävänäsi DNA kaupan myyjänä on vastata DNA:n tuotteiden myynnistä, esillepanosta ja myymälän siisteydestä. Myymälässä sinun tehtäväsi on välittää mutkatonta palveluasennetta, tehokkuutta ja mieleenpainuvaa asiakaskokemusta.

DNA on Suomen paras työpaikka!

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -tutkimuksen suurten työpaikkojen sarjassa vuonna 2019.

DNA:lla työskennellään sen eteen, että asiakkaiden arki olisi inspiroivampaa, tuottavampaa ja viihdyttävämpää. Onnistumme tässä, sillä perusolemuksemme DNA kaupassa on aina reipas ja valpas. Paiskimme hommia pilke silmäkulmassa. Huolehdimme kaikki omalta osaltamme positiivisesta työilmapiiristä niin oman tiimin, kuin asiakkaidenkin parissa. Meillä on töissä hauskaa ja se saa näkyä myös asiakkaillemme! 

Henkilöstömme lisäksi haluamme pitää hyvää huolta asiakkaistamme. Sinun onnistumista tehtävässäsi mitataan täten luonnollisesti asiakkaiden tyytyväisyydellä! DNA kaupalta saat vahvan tuoteportfolion ja innostavan brändin lisäksi suuren organisaation tuen ja koulutusta laitteisiin ja palveluihin liittyen.  Halutessasi kuulla lisää olen puhelinsoiton tai Whatsapp viestin päässä p. 040 7147 994 / Riku, Rainmaker. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae heti!

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Oulu
Työaika: 30-37,5h/vko, myymälän aukioloaikojen mukaan   
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!  Palkka: Pohja + provisio / takuupalkkana ICT-alan TES minimissään 11,97€/h
Työn aloitus: Sopimuksen mukaan

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425171
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu