Myymälämuutostyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle!
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2021

Myymälämuutostyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle!

Etsimme myymälämuutostyöntekijöitä toteuttamaan ensi vuoden projekteja. Työt alkavat ensi vuoden alussa ja ovat projektiluontoisia. Perehdytys työhön tehdään sopimuksen mukaan. Odotamme työntekijältä valmiutta matkustaa työryhmän mukana pääkaupunkiseudun alueella suhteellisen hyvin. Työtehtäviin kuuluu mm. tuotteistamista, myymäläkalusteiden siirtoa ja niiden muutoksia.

Aiempi kokemus esim. muutostöistä lasketaan eduksi, sillä tulet käyttämään töissä mm. hyllykarttoja ja piccoleita. Reippaalla asenteella ja tekemisen meiningillä tässä työssä kuitenkin pärjää, joten työhistoria tältä alalta ei ole pakollinen! Olethan oma-aloitteinen, omaat hyvän fyysisen peruskunnon ja olet tiimipelaaja.

Työ on pääosin aamuvuoropainotteista, mutta tarjolla voi olla myös yövuoroja. Työtä on pääsääntöisesti tarjolla täysillä viikkotunneilla projektiluontoisesti. Keikkojen pituus voi vaihdella viidestä päivästä useampaan viikkoon, mutta voit itse päättää käytettävyytesi. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Maiju Nikkilä
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 309 5366
maiju.nikkila@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot