(Poistunut julkaisusta)

Myymälämuutoksen toteuttaja, kokoaikainen, Muutosryhmä, Jyväskylä
Muutosryhmä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Kiinnostaisiko sinua tehdä merkittävää työtä myymälöiden muutoksien toteuttamisen parissa? Oletko reipas persoona, joka viihtyy työskennellessään tiimissä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme myymälämuutoksen toteuttaja Muutosryhmälle!
 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Muutosryhmälle myymälämuutoksien toteuttajia neljän kuukauden määräaikaiseen työtehtävään Jyväskylään. Työtehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta vähintään 25h viikossa. Tulet työllistymään Studentworkin kautta Muutosryhmälle. Työtehtävän kotitoimisto on Jyväskylässä, mutta työn projektiluonteisuuden vuoksi tehtävä vaatii matkustusvalmiutta myös muille paikkakunnille. 

Myymälämuutostyöntekijänä pääset osallistumaan Muutosryhmän mielenkiintoisiin projekteihin, joissa myymälöiden järjestyksiä muutetaan Muutosryhmän suunnittelemana yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Pääasiallisesti työpäivät projektien aikana sisältää uusien hyllyjen rakentamista, hyllylaivojen siirtämistä, tavaroiden hyllyttämistä ja paikalleen laittamista. Projektit toteutetaan lähtökohtaisesti arkisin maanantaista perjantaihin, ja ajoittain projektit vaativat matkustamista toiselle paikkakunnalle, jossa Muutosryhmä tarjoaa majoituksen ja muut käytännön asiat. Työ toteutetaan aina tiimissä, jossa on viihtyisä tunnelma ja hyvä yhteishenki! 

Kaupan käänteentekijä myymälämuutoksissa
Muutosryhmä suunnittelee ja toteuttaa myymälämuutoksia parantamaan kaupan tulosta, kehittämään myymälän elinkaarta ja luomaan miellyttäviä ostokokemuksia.
Kaupan ja ketjujen osaaminen sekä koulutettu henkilöstö takaavat kaupan sujuvuuden, asiakastyytyväisyyden ja hyvän myynti-indeksin muutoksen aikana ja sen jälkeen.

Muutosryhmäläiset toteuttavat työssään monenlaisia projekteja eri puolilla Suomea sekä uudiskohteissa, että myymälämuutosten parissa yhteistyössä projektinvetäjän ja tiimin kanssa. Muutosryhmän toiminnan ytimessä ovat myymälöiden uudistus-, kalustus- ja tuotteistustyöt, jotka toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaamme tarpeita silmällä pitäen.

Asiakaspalvelu on avainasemassa toiminnassamme. Meille onkin tärkeää, että voimme osaltamme olla luomassa miellyttäviä ostokokemuksia asiakasyrityksissämme myös muutostyön aikana. Työntekijöiltämme odotamme kykyä asettua kuluttaja-asiakkaiden asemaan, sekä halua toimia parhaalla mahdollisella tavalla palvelukokemuksen laatu huomioiden.

Me Muutosryhmäläiset pidämme arvokkaana ammattitaitoista, positiivista ja joustavaa työyhteisöä. Meidän joukkomme koostuu tehokkaista tiimipelaajista, joilla ei mene sormi suuhun ongelmatilanteissa. Avoin ja rehti yhteishenki on yrityksemme kantava voimavara.
 

Pääasialliset tehtävät

  • Myymälöiden muutoksien toteuttaminen 
  • Hyllyjen kokoaminen ja siirtäminen
  • Tuotteiden hyllyttäminen ja paikalleen laittaminen
  • Muut muutokseen liittyvät työtehtävät

Odotamme sinulta

  • Reipasta asennetta ja halua työskennellä viihtyisän tiimin kanssa
  • Valmiutta matkustaa ja olla reissussa viikottain
  • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle​​​​​

  • Kannustavan työyhteisön, jossa projektit sujuvat viihtyisästi
  • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan
  • Paikan uudistushaluisessa yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.12.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.