(Poistunut julkaisusta)

Myymäläkoordinaattori
Boat World

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2018

 

Lippulaiva myymälämme Lauttasaaressa etsii toimipisteeseensä ensivaikutelmaa! 

Onko sinulle kunnia-asia auttaa asiakkaita? Nautitko organisoimisesta, toimit tehokkaasti ja joustavasti?

Kaiken lisäksi pidät veneistä ja veneilystä?

 Saatat olla etsimämme henkilö! 

 

Haemme luonnollisesti palvelualtista, myyntihenkistä, positiivista sekä joustavaa myynti- ja myymäläkoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen Boat World Lauttasaareen. Luontainen dynaamisuus on erittäin tärkeää työn parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. 

 

Työhön kuuluu mm:

  • ensivaikutelman luominen
  • myynnin ja oston tukitehtävät
  • myynti- ja ostotilausten sekä -laskujen käsittely
  • myymälävaraston ylläpito sekä hallinta
  • hallinnolliset ja yleiset toimistotyöt
  • toimiston ja toimitilojen toiminnallisuuden varmistaminen 

 

Avoin ja intohimosta työtä tekevä tiimimme kaipaa joukkueeseensa samanhenkistä pelaajaa , jolla on tavoitteet korkealla! Toimit osana organisaatiotamme vastaten laadukkaasta ja sujuvasta asiakaspalvelusta. Teemme työtämme asiakkaiden vapaa-ajan helppouden sekä toimivuuden eteen, joten toivomme että olet aidosti kiinnostunut asiakkaista haluaen ymmärtää, miten voisimme yhä paremmin palvella heitä ja tukea tuotteillamme ja palveluillamme heidän vapaa-aikaansa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä hyvää kokemusta yllä mainituista tai vastaavista tehtävistä. Kokemus sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä katsotaan eduksi. Odotamme sinulta ajantasaisia tietoteknisiä taitoja sekä itsenäistä ja toimeen tarttuvaa työotetta. Toiminnanohjausjärjestelmämme on DL.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän vauhdikkaassa toimintaympäristössä. Pidämme huolta työntekijöidemme työhyvinvoinvoinnista ja tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon sekä koulutusmahdollisuuksia.

 

Hakemukset  palkkatoiveineen 15.10.2018 mennessä sähköisesti ludvig.liljequist@boatworld.fi, tai voit tuoda hakemuksesi myymälään Veneentekijäntielle arkisin 10-18 välillä.