(Poistunut julkaisusta)

Myymäläkalusterakentaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018

Asiakkaamme Pääkaupunkiseudulla etsii itselleen luotettavia ja ammattitaitoisia KALUSTEASENTAJIA myymäläkalustamiseen.

Asiakkaamme on myymälä- ja asiakastilojen rakentamisen ja kalustamisen asiantuntija

Heidän toiminta perustuu yli 25 vuoden kokemukseen myymäläsisustamisen alalla. He ovat suomalainen myymäläsisustaja, kotimaisuusaste on yli 90%. Päämarkkina-alueemme on Suomi.

He ovat tehneet ja asentaneet kalusteita kotimaan kohteiden lisäksi mm. Pohjoismaihin, Venäjälle, Baltian maihin, Keski-Eurooppaan ja Australiaan. Kohteet ovat vaihdelleet uuden myymäläketjun kalustamisesta vastaanotto- ja kokoustilojen ilmeen kohentamiseen. Shop in shop- ratkaisuja he ovat toimittaneet maailmanlaajuisesti.

Vuositasolla he kalustavat noin 30 000 - 50 000 neliötä myymälätilaa. 

Heidän asiakkaita ovat mm. yksittäiset myymälät, tavaratalot, myymäläketjut, keskusliikkeet ja osuuskaupat, merkkituotevalmistajat ja suunnittelijat.

Aluksi työn kesto on kuukauden toimitiloissa, jonka jälkeen mahdollisuus jatkaa keikkaluonteisesti matkustellen eri toimipisteissä.

Eduksesi on BC luokan ajokortti ja oma auto. 

Olet oma-aloitteinen, luotettava ja reipas työntekijä.

Sinulla on nuhteeton aikaisempi työtausta ja hyvä fyysinen kunto.

Aikaisempi kalusteasentajan työ on sinulle eduksi haettavassa tehtävässä.

Jos olet valmis tarttumaan tilaisuuteen, laitathan meille pian hakemuksen kotisivujemme www.amiko.fi kautta. Huomioithan että haastattelut ovat jo käynnissä hakuajalla ja valinnat tehtävään suoritetaan heti oikean henkilön löydyttyä.