Myymälähoitaja
Rusta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme myymälänhoitajaa Nummelan tavarataloon

Myymälähoitajan tärkein tehtävä on vastata päivittäin yhdessä myymäläpäällikön kanssa hyvin toteutetusta ja hoidetusta myymälästä, jossa on positiivinen ja avulias henkilökunta. Voit olla etsimämme henkilö, jos motivoidut arjen haasteista, ja intohimosi on vähittäiskaupan mielenkiintoiset mahdollisuudet.

Osallistut myymälätyöskentelyyn ja toimit esimerkkinä asiakaskokemuksen luomisessa. Kaikessa tekemisessäsi näkyy halu kehittää myyntiä ja kannattavuutta. Kustannustietoisuus, tehokkuus ja tuloshakuisuus ovat tavaratalon toiminnan selkeät kulmakivet. 

Tärkeimmät tehtävät: 

  • yhdessä myymäläpäällikön kanssa johtaa ja jakaa työtehtäviä päivittäisessä myymälätyöskentelyssä 
  • myymäläpäällikön poissa ollessa vastaat päivittäisestä myymälätyöskentelystä mukaan lukien myymälän miehityksestä
  • toimia työnantajaedustajana ja katsoa, että myymälätoiminnassa noudatetaan sääntöjä, rutiineja, ja periaatteita, jotka asetettu myymälälle
  • suunnitella ja ohjata sesonkien purku- ja rakennustöitä 
  • käsitellä ja tehdä päätöksiä haastavimmissa reklamaatiotilanteissa 
  • hoitaa hallinnollisia tehtäviä kuten esim. tuloutuksia, omaan käyttöön -merkintöjä


Tarjoamme

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja sopimustunteja on keskimäärin 37,5h/viikko. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä erimittaisissa työvuoroissa kaikkina viikonpäivinä. Palkkaus on Kaupan TES:n mukainen. Perehdytämme kaikki työntekijät huolellisesti työtehtäviin.

Arvomme

Rustan arvot ovat Yksinkertaisuus, Rohkeus, Sitoutuminen ja Yhdessä. Rustan arvot toimivat tärkeänä ohjenuorana päivittäisessä työskentelyssä. Arvojemme avulla voimme jatkaa kasvua menettämättä joustavuutta, fokusta tai alkuperäisiä juuriamme.

Hae nyt

Olisiko tämä toimenkuva sinulle sopiva? Jätä hakemuksesi 7.3.2021 mennessä järjestelmään. Myymäläpäällikkö Juha Kukkonen (juha.kukkonen@rusta.com) antaa tarvittaessa lisätietoja paikasta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot