(Poistunut julkaisusta)

Myymäläapulainen, Vaasan Leipomomyymälä Kotka
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021
Etsimme asiakasyritykseemme Kotkan Vaasan Oy:lle paistamisesta, esillelaitosta ja asiakaspalvelusta kiinnostunutta reipasta

MYYMÄLÄAPULAISTA

Leipomomyymälän työntekijän työnkuvaan kuuluu herkullisten leivonnaisten, maistuvien leipien ja muiden tuoretuotteiden käsittelyä ja paistamista, myyntiä sekä esillelaittoa. Työssä olet pääosassa miellyttävän asiakaskokemuksen luomisessa asiakkaalle ja työssä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään pääasiassa sairauspoissaolojen sekä lomien tuurausta. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6.00-17:30 välille ja lauantaisin klo 7.30-14.30. Työ sopii siis mainiosti henkilölle, joka pystyy suunnittelemaan omat aikataulut ja ottamaan eri vuoroja vapaasti vastaan.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Palkkaus on elintarvikealan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen (alk. 11,51€/h).


Edellytämme sinulta

Kykyä ripeään ja itsenäiseen työskentelyyn
Ystävällisyyttä ja hymyä myös kiireen keskellä
Vastuunottokykyä ja luotettavuutta
Mahdollisuutta työskennellä kaikkina myymälän aukioloaikoina
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ympäristössä ja kehittyä leipomoalan tehtävissä
Elintarvikealan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaisen palkan


Arvostamme

Aiempaa työkokemusta leipomotyöstä tai elintarvikealan työtehtävistä, sekä asiakaspalvelutehtävistä
Kokemusta kassan käytöstä


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Huomioithan, että ensimmäinen haastattelukierros tullaan tekemään videohaastatteluna. Lähetämme haastattelukutsun jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse.


Lisätietoja

Pinja Lehtiluoma
Rekrytoinnin moniosaaja
pinja.lehtiluoma@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni