Myymäläapulainen, Smuk, Rovaniemi
Go On Rovaniemi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2021

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka! Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan ympäri Suomea. Paikallinen Go On tiimi on apunasi. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Smuk tarjoaa kaunista kierrätystä ja vastuullista muotia keskellä Rovaniemeä. Olemme uudenlainen vaatekauppa, jossa voit myydä omat käytetyt aarteesi ja tehdä löytöjä itsellesi. Meillä lisäksi muutamia valikoituja uutuustuotteita tietyiltä vastuullisilta brändeiltä sekä kahvilatoimintaa rennolla ja iloisella meiningillä. https://www.smukshop.fi/ 

Kesäkuussa Rovaniemelle avattava Smuk tarjoaa nyt nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään yhteistyössä Go On Lapin kanssa!

Smuk tarjoaa mahdollisuuden työllistyä Rovaniemen kaupungin kesäsetelillä kahden viikon työjaksolle kesä- ja heinäkuun aikana. Nuorelle tämä on huikea mahdollisuus päästä tutustumaan muodin ja kahvilan parissa työskentelyyn, vuokratyöhön sekä oppimaan tärkeitä työelämän taitoja.

Smukissa työtehtävät ovat monipuolisia ja pitävät sisällään esimerkiksi myymälän vaaterekkien siisteyden ylläpitämistä, myytävien vaatteiden järjestely- ja huoltotöitä, myymälän siisteyden ylläpitämistä ja asiakaspalvelua. Nuoren kiinnostuksenkohteiden mukaan on mahdollista päästä myös kokeilemaan kassatyötä, kahvilatyöskentelyä tai somemateriaalin tuottamista. Työvuorot ovat tiistaista perjantaihin klo 10-18.

Työnhakijalta odotamme reipasta ja rempseää asiakaspalveluasennetta, aitoa kiinnostusta muodin, kirpparin ja kahvilan parissa työskentelyyn sekä luotettavuutta. Hygieniapassi on etusi, mutta ei edellytys työllistymiselle. Työntekijälle tarjoamme huikean mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta, kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja työsuhdeasioihin sekä Go Onin henkilöstöedut ja tuen työsuhteen ajan!

Työsuhde solmitaan henkilöstöpalveluyritys Go Onin ja työntekijän välille. Työsuhteen ehdoissa noudatamme kaupan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onilta yrittäjä Markus Nordberg, puh: 0400926354 / markus.nordberg@go-on.fi sekä HR-Asiantuntija Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445311
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi