(Poistunut julkaisusta)

Myymäläapulainen Express myymälään - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Onninen tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita ja palvelukokonaisuuksia urakoitsijoille, teollisuudelle, infra-alan toimijoille ja jälleenmyyntiasiakkaille. Olemme vahva kumppani yritysasiakkaille ja tavarantoimittajille koko maan kattavan myyntiverkoston, tehokkaan logistiikan ja monikanavaisen asiakaskokemuksen kautta. Olemme toimineet alalla vuodesta 1913. Työllistämme Suomessa noin 1 200 henkilöä ja toimipaikkaverkostomme käsittää 53 Onninen Express -myymälää.Onninen ja K-Rauta ovat osa K-ryhmän kansainvälistä rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa toimii kahdeksassa maassa ja se työllistää yhdessä K-kauppiaiden kanssa kansainvälisesti noin 17 000 alan ammattilaista. Toimialan vähittäismyynti oli 4,9 miljardia euroa vuonna 2018.
Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä Myymäläapulaista Onnisen Express myymälään Vantaan Koivuhakaan. Työsuhde on kokoaikainen noin kolmen kuukauden mittainen määräaikaisuus yhteistyössä Eilakaislan kanssa.

Myymäläapulaisena

vastaat ensisijaisesti myymälän teknisten tuotteiden esillepanosta ja hyllytyksestä, sekä mahdollisimman hyvän asiakaspalvelukokemuksen tuottamisesta myymälässä asioiville asiakkaille. Toimit express-myyjien tärkeänä apuna ja tukena, autat ja palvelet asiakkaita, vastaat hyllytuotteiden päivän aikaisista täydennyksistä ja osallistut tarvittaessa myös kassatyöskentelyyn. Päivittäinen työsi sisältää paljon rutiininomaisia työtehtäviä, sekä monipuolisia kohtaamisia ja edellyttää pitkäjänteisyyttä ja hyvää palveluasennetta.

Odotamme sinulta

hyvää asiakaspalveluhenkeä, iloista asennetta ja reipastaotetta avustavaan myymälätyöskentelyyn. Tarkkuus ja oma-aloitteisuus korostuvatnäissä itsenäisissä tehtävissä ja työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa,sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksesi katsotaan aiempi kokemus myymälä,tai varastotyöstä ja hyllytyksestä. Sähkö- tai teknisen alan tuntemus jakiinnostus katsotaan myös eduksi. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

mahdollisuuden päästä tutustumaan teknisen alan b2b myymälänmyynnin tehtäviin ja pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, jossa tutkitusti viihdytään. Hyvien työaikojen (arkisin klo 5:30-17 välillä) ohella tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen, joka jatkuu määräaikaisesti ainakin 31.4.2020 asti. Asiakkaamme myymälä sijaitsee Vantaan Koivuhaassa, johon pääsee hyvin myös julkisilla kulkuyhteyksillä, esimerkiksi junalla tai linja-autolla. Palkkaus on kilpailukykyinen ja asiakkaamme noudattaa Kaupan alan työehtosopimusta.   Olisiko tämä työ sinua varten? Jos vastaat kyllä, niin jätä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera heti, kuitenkin viimeistään 23.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan ja haastattelemme sopivia ehdokkaita jo haun aikana. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Palvelupäällikkö Anssi Säkö p. 030 6090 502 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi