(Poistunut julkaisusta)

Myymälä myyjä, Gigantti Helsinki (1kpl)
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Etsitkö kesätyötä 2018? Haemme nyt energisiä ja positiivisia MYYMÄLÄ MYYJIÄ Gigantin tavaratalomyymälään Helsingin Itäkeskukseen!

Toimeksiantajan kuvaus

Gigantti on osa Norjalaista Elkjøp-konsernia ja yksi suurimmista kodinelektroniikan myyjistä Suomessa. Toimipisteitä on Suomessa 40 ja ne työllistävät noin 700 henkilöä. Palvelukokonaisuuden täydentämiseksi Gigantti tarjoaa lisäpalveluina myös tuotteiden kotiinkuljetuksen, asennuspalvelut ja tuoteturvan.

Tehtävän kuvaus

Haemme tällä hetkellä Itäkeskuksen Gigantin myymälään energisiä ja palveluhenkisiä MYYMÄLÄ MYYJIÄ monipuolisiin työtehtäviin. Tehtävä on osa-aikainen 20h/vk. Työvuorot painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Myyntiagentin tehtävässä vastaat tavaratalossa aktiivisesta asiakaspalvelusta, myynnistä ja tuote-esittelystä. Huomioithan, että tehtävä ei ole uusasiakasmyyntiä, vaan myyntiagentti kartoittaa asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo. 08.00 - 21.00 välille ja lauantaisin klo. 10.00 - 18.00 välille.

Uniflex toimii työnantajana työsuhteessa. Työ alkaa perehdytyksellä mahdollisimman pian, ja kestää elo-syyskuuhun. Tämän jälkeen on olemassa mahdollisuus jatkaa työsuhdetta. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Itäkeskuksessa.

Tarjoamme sinulle

- koulutuksen tehtävään
- 20 h/vko
- palkkaus kaupan alan TES+bonus
- inostavan ja nuorekkaan työympäristön
- mahdollisuuden kehittyä ja edetä asiakasyrityksen sisällä

Työntekijän profiili

Työntekijänä olet aktiivinen ja itseohjautuva tiimipelaaja. Haluat aina ylittää asiakkaan odotukset ja samalla kehittää omia myyntitaitojasi päivä päivältä paremmiksi. Sinulla on loistava asenne työntekoa kohtaan ja viihdyt hyvin rennossa työporukassa.

Etsimme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta tuloskeskeisestä myyntityöstä, mutta vieläkin tärkeämpää on oma motivaatiosi. Pystyt työskentelemään joustavasti vuorotyössä myymälän aukioloaikoina. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään pian, sillä paikat täyttyvät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Pääset hakemaan tehtävään oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Uniflexilta Tiina Janerko vastaa rekrytointiprosessista. Ota meihin yhteyttä arkisin klo 9-15 puh. 040 689 3200. Tehtävää pääset hakemaan oheisesta linkistä.