(Poistunut julkaisusta)

Myymälä- ja ulkomyymälämyyjä kesäksi (30h/vko) K-Rauta Hämeenlinna
K-Rauta Hämeenlinna

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Kaupungin rautaisimmat kesätyöpaikat ovat haussa. Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – haasteita pelkäämätöntä, iloista asiakaspalvelijaa. Sinulla on rautainen asenne, haluat tehdä töitä ja oppia uutta. Meille hyvä asiakaspalvelu on kaiken tekemisen lähtökohta ja toivommekin kesätyöntekijöiden huolehtivan omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Hämeenlinnassa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- omatoimisuutta
- rohkeutta lähestyä asiakkaita
- työtä ja haasteita pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18-vuoden ikää
- trukinajotaitoa (ulkomyymälä)


Meillä K-Rauta Hämeenlinnassa työskentelet 17 hengen iloisessa porukassa. Kokemus kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, asenne ratkaisee.


Meillä K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2020 mennessä osoitteeseen janne.enqvist@k-rauta.fi.
Työt alkavat porrastetusti 1.4.-2.6.2020 ja töiden kesto paikasta riippuen 2-6kk.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.