(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä
Puuilo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Haluatko lähteä mukaan ehkä hieman erilaiseen kauppaan? Haluatko työskennellä kasvavassa vakavaraisessa vähittäiskaupassa? Puuilo jatkaa vahvaa kasvuaan ja avaa vuosittain uusia myymälöitä eri puolille Suomea hyville kauppapaikoille ja tarvitsemme nyt myös kehittyviin olemassa oleviin yksiköihin innokkaita tekijöitä.  

 

Haluatko myyjäksi Vantaan Puuiloon?

Hae meille töihin!

 

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen sekä vähittäiskaupan myyjän monipuolisen työnkuvan.

 

Olet rohkea, aktiivinen ja motivoitunut asiakaspalvelija etkä kavahda kaupan muita tehtäviä kuten tavaran purkua, varastotyötä, hinnoittelua tai mitä ikinä työpäivä tuokaan tullessaan. Voit olla joko rautainen ammattilainen tai aloittelija, mutta omaat reippaan, ennakkoluulottoman, rehellisen ja ystävällisen luonteen sekä oppivan ja kehittyvän asenteen. Eduksesi lasketaan kokemus kaupan alalta ja kassatyöskentelystä sekä tuntemusta kodin tuotteista, kuten keittiötarvikkeista, kotitaloustavaroista, pesuaineista tai sisustamisesta. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on positiivinen, motivoitunut ja asiakaslähtöinen asenne. Kaiken muun voimme sinulle opettaa. 

Me Puuilolla tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan vakavaraiseen vähittäiskauppaan, joka on voimakkaassa kasvussa. Tarjoamme kokoaikaisen (keskimäärin 37,5 h/vko) ja toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen. Viihtyisässä, nuorekkaassa ja sitoutuneessa työympäristössä on myös mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehitykseen.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa lähetä pikimmiten hakemuksesi meille oheisesta linkistä. Myy itsesi meille avoimella hakemuksella ja CV:llä, halutessasi voit kuvata lyhyen videoesittelyn itsestäsi viimeistään sunnuntaihin 16.6.2019 mennessä. Hakemuksia käsitellään niiden saapuessa ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. Myymäläpäällikkö Henri Lähteenmäki, puh. 040 8093300, kertoo tarvittaessa lisää meistä ja myymälästään arkisin 8-16.

Odotamme innolla hakemustasi!