(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä
Puuilo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Haluatko lähteä mukaan ehkä hieman erilaiseen kauppaan? Haluatko työskennellä kasvavassa vakavaraisessa vähittäiskaupassa? Me Puuilossa jatkamme voimakasta kasvuamme ja avaamme uuden myymälän keväällä 2018 Tampereen Turtolaan ja nyt haku on auki!  

Tarvitsemme joukkoomme

aktiivisia ja innokkaita myyjiä

osa- ja koko-aikaisiin työsuhteisiin.  

Olet rohkea, aktiivinen ja motivoitunut asiakaspalvelija etkä kavahda kaupan muita tehtäviä kuten tavaran purkua, varastotyötä, hinnoittelua tai mitä ikinä työpäivä tuokaan tullessaan. Voit olla joko rautainen ammattilainen tai aloittelija, mutta omaat reippaan, ennakkoluulottoman, rehellisen ja ystävällisen luonteen sekä oppivan ja kehittyvän asenteen. Eduksesi lasketaan kokemus kaupan alalta ja kassatyöskentelystä sekä tuntemus jostakin tuotevalikoimamme pääryhmästä, kuten pienrauta, työkalut, auto- ja sähkötarvikkeet, hevos- ja lemmikkituotteet, taloustarvikkeet sekä erilaiset sesonkituotteet. Tärkeintä on, että sinulla on positiivinen, motivoitunut ja asiakaslähtöinen asenne. Kaiken muun voimme sinulle opettaa.

Me Puuilolla tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan vakavaraiseen vähittäiskauppaan, joka on voimakkaassa kasvussa. Viihtyisässä, nuorekkaassa ja sitoutuneessa työympäristössä on myös mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehitykseen.

Kuvailimmeko juuri sinut? Siinä tapauksessa lähetä pikimmiten hakemuksesi meille oheisesta linkistä. Myy itsesi meille avoimella hakemuksella ja CV:llä, halutessasi voit kuvata lyhyen videoesittelyn itsestäsi viimeistään sunnuntaihin 25.2.2018 mennessä. Henkilöstöpäällikkö Kaisa Mustala, puh 050-5629018, kertoo tarvittaessa lisää meistä ja myymälän tehtävistä keskiviikkona 7.2. klo 14-17 ja perjantaina 16.2. klo 10-13.

Odotamme innolla hakemustasi!