(Poistunut julkaisusta)

Myyjiä Zizzin uuteen myymälään kauppakeskus Rediin
Ball Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Zizzin brändi on tunnettu aidosta kiinnostuksestaan asiakkaita ja heidän tarpeitaan kohtaan. Zizzille tärkeintä on kurvikkaiden naisten persoonallisuuden korostaminen. Upeat muodokkaat fashionistat ovat ylpeitä vartaloistaan ja haluavat siksi myös pukeutua tyylikkääseen muotiin.

Miksi muodokkaiden naisten pitäisikään tyytyä tavallisiin vaatteisiin, kun muut naiset saavat muotia.

Jos olet samaa mieltä, voit olla puuttuva pala Zizzin tehotiimistä ja hakemamme MYYJÄ upouuteen, syyskuussa avattavaan Zizzin vaatemyymälään!

Zizzin MYYJÄ on aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on toimeen tarttuva can do -asenne ja kova halu omalla panoksellaan edistää myymälän menestystä. Sinulla sykkii sydän muodille, ja juuri siksi työ Zizzin tarjoaman laadukkaan tuotevalikoiman parissa on sinusta erittäin houkuttelevaa.

Työssä menestyy myyntiorientoitunut ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, jolle kiireessäkin riittää vain ensiluokkainen työn laatu. Olet myös rehti ja reipas sekä innostava ja yhteen hiileen puhaltava tsemppari.

Zizzi tarjoaa sinulle työn yhden Euroopan parhaimman kurvikkaille naisille tarkoitetun brändin parissa. Zizzi panostaa työntekijöittensä ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja pitää erittäin tärkeänä sitä, että työssä viihdytään. Anteliaat työsuhde-edut, dynaaminen työympäristö ja mahtava tiimi ovat vain osasyy sille, miksi zizziläisten työsuhteet ovat merkittävän pitkiä.

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen Baronan hakuväylää pitkin saman tien. Vauhdikas myyjän työ Zizzin upeassa uudessa myymälässä Kauppakeskus Redissä alkaa syyskuussa. Haussa on kolme myyjää, joista yhdelle olisi tarjolla 15-18 tunnin, toiselle 10 tunnin ja kolmannelle 5 tunnin viikkosopimus. Muistathan ilmoittaa hakemuksessasi mikä tuntisopimus sopisi parhaiten elämäntilanteeseesi. Työtunteja on tarjolla kaikkina myymälän aukioloaikoina. Olethan valmis ottamaan vastaan myös ilta- ja viikonloppuvuoroja!

Lisätietoja antaa tarvittaessa Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen tiistaisin klo 13.30 – 14.30.

Edellytykset työnsaannille: Englannin kieli