Myyjiä, Vero Moda, pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021
Onko sinulla intohimo myyntityöhön, oletko kiinnostunut muodista? Pyritkö aina ylittämään asiakkaiden odotukset positiivisella asenteellasi ja tarjoamalla ensiluokkaista palvelua? Etsimme juuri sinua!    

Vero Moda tarjoaa tyylikkäitä ja trendikkäitä vaatteita itsenäisille, muotitietoisille naisille. Naisellisen raikas sekä mutkaton tyyli on tavaramerkkimme. Laajasta ja inspiroivasta mallistostamme löydät aina yhteensopivia kokonaisuuksia.

Meille Vero Modalla on tärkeää, että asiakkaat kohtaavat liikkeissämme ammattitaitoisia, energisiä ja motivoituneita myyjiä. Tärkein tehtäväsi on edistää myyntiä ja löytää asiakkaalle se tyyli ja ratkaisu, joka saa hänet hymyilemään myymälästä lähtiessään. Toimit tärkeässä ja näkyvässä roolissa brändimme lähettiläänä. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen myyntiin ja kaupan päivittäisiin rutiineihin. 

Etsimme myyjiä esimerkiksi Sellon, Ison Omenan ja Forumin myymälöihin. Edellytämme työntekijöiltä mahdollisuutta ottaa töitä vastaan useammasta myymälästä. Vero Moda on osa Bestseller-konsernia ja halutessasi voit työskennellä myös Bestsellerin muiden brändien myymälöissä.

Työ alkaa heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti. Työsuhde solmitaan StaffPointin kanssa. 


Edellytämme sinulta

Aitoa kiinnostusta vaatteita, trendejä ja muotialaa kohtaan  
Oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä ja tiimipelitaitoja 
Iloista ja energistä asiakaspalveluasennetta  
Rohkeaa ja päämäärätietoista asennetta myyntityötä kohtaan 


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja hauskan työn uusimpien trendien parissa 
Paikan mahtavassa tiimissä, jossa sosiaalisuus ja yhdessä tekeminen ovat luonnollinen osa työtä 
Takuun sekä ammatilliselle että henkilökohtaiselle kehitykselle  
Houkuttelevat henkilökunta-alennukset VERO MODAlle ja myös muille BESTSELLER-tuotemerkeille 


Arvostamme

Kokemusta aktiivisesta myyntityöstä, mutta asenne ratkaisee aina lopulta!  


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Meitä kiinnostaa erityisesti tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, ja minkälaisia lähitulevaisuuden suunnitelmia sinulla on työrintamalla.

Jatkohaastattelut järjestetään videohaastattelun muodossa, joten seuraathan sähköpostiasi ja vastaa videohaastatteluun mahdollisimman nopeasti (tarkkaile myös ettei videohaastattelukutsu sujahda vahingossa roskapostiin!)

Otathan huomioon, että käsittelemme vain järjestelmän kautta jätetyt hakemukset ja haastattelemme työnhakijoita jo ennen hakuajan päättymistä. Älä siis odota hakemuksen jättämisen kanssa huomiseen, vaan jätä hakemus heti.


Lisätietoja

Helinä Lehto
Rekrytointikonsultti
helina.lehto@staffpoint.fi
044 420 4258


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497739
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki Ja Espoo